Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.647
- 18.182
- 2.228
goreztka bayernde bence göze batmamasına rağmen kimmichle beraber en faydalı topçu bayern onu neden göndersinkiVerratti+goreztka mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
goreztka bayernde bence göze batmamasına rağmen kimmichle beraber en faydalı topçu bayern onu neden göndersinkiVerratti+goreztka mı
seni görünce aklıma nedensiz yere dembele geliyor renktaşİki orta saha gelmezse ensendeyim Hüsnüşah.
niye yaw zanioloyu satınca para geçecek elimize baya inşvalla kimseye 10'dan fazla vermemizi istemiyorum. kotamızı doldurduk bence
Bilerek yapiliyor zannimca ..dunku mac gorselinde de yoktuTivitir hesabimiz zanyolanin olmadigi fotolari ozenle seçip koymuş gibi. Derhal görevlerine son verilmeli.
ne olur kalbimi kır yeterki kim bu iki orta saha söyle renktaş ?
cicaldau gibi miBiraz da no name isimlere odaklanmamız lazım.
vaybe nerden nereyeBi sen eksiktin duyumculuk oynayacak. Meliksahfield gitti hakansah geldi
1 gundizi iki fr çıkaramadım
çok güvenilir değil ama arada tutturuyormustafa özgür sancara güvenebilir miyiz?
Transfer bitsede hemen kacayim dusuncesinde herhalde. Bu ayakkabilar ne? Daha önce sakat olupta böyle ayakkabilarla antreman yapan görmedim..Düz sporlarla antremana çıkmış. Harbiden sakatlığı var galiba.
Tühel pek sevmiyor galiba. Yeni aldigi herifi oynatacak. Gecen senenin sonunda da pek oynatmamış.goreztka bayernde bence göze batmamasına rağmen kimmichle beraber en faydalı topçu bayern onu neden göndersinki
cicaldau gibi mi