Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arsenal.webp

Emery reyis ilginç dizilişler oynatmış.Torreira-Gouendouzi önlerinde 2 tane 10 numara

transferde hep kaliteye gidiyoruz da bu oyuncuları taşıyacak görev adamlarına bakmıyoruz. geçen sezon rashica ve torreira performansı yükseltince takım önüne geleni paramparça etmişti. kadro mühendisliğinde dengeyi tam sağladığımızı düşünmüyorum. tüm yük torreiraya kalmaz umarım

Verratti falan geçelim. 40 milyonluk teklifi reddetmiş psg geçen hafta. Nasıl alacağız

Zamanın ve duyumun durduğu gece zaman dilimlerine girdik. Bu saatte transfer olmaz yatın arkadaşlar. :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 214908

Emery reyis ilginç dizilişler oynatmış.Torreira-Gouendouzi önlerinde 2 tane 10 numara
O formasyonda, normalde iki adet 8 no, önlerinde 10 oynayan iki futbolcu yerine iki adet kanat forvet olmalıydı. Ancak Guendouzi ve Torreira 8 için bir nebze düz kalınca, kadro yapısı gereği önde topla daha yumuşak adamları tercih etmiş...

Bizde Okan Hocanın tercih ettiği 4-2-3-1 formasyonunda ise ağırlıklı olarak 6 no özellikli adamlar gerekiyor zaten ki Guendouzi ve Torreira' yı kestirmeden 6,5 no olarak tanımlıyorum. Çok da iyi bir ikli olacaklarını kuvvetle tahmin etmekteyim...

Dubois ve Oliveira gitmezse 1 orta saha transferiyle yabancı mevzusunu kapatabiliriz. Daha fazla maceraya gerek yok. Transfer obezitesi olmayalım. Her mevki fazlaca dolu ve kalite yüksek.

Gönderilmesi gereken adamları bir an önce şutlamalıyız. Hep oyuncu alınmaz. Ne oynayacağımıza karar versin önce.

O formasyonda, normalde iki adet 8 no, önlerinde 10 oynayan iki futbolcu yerine iki adet kanat forvet olmalıydı. Ancak Guendouzi ve Torreira 8 için bir nebze düz kalınca, kadro yapısı gereği önde topla daha yumuşak adamları tercih etmiş...

Bizde Okan Hocanın tercih ettiği 4-2-3-1 formasyonunda ise ağırlıklı olarak 6 no özellikli adamlar gerekiyor zaten ki Guendouzi ve Torreira' yı kestirmeden 6,5 no olarak tanımlıyorum. Çok da iyi bir ikli olacaklarını kuvvetle tahmin etmekteyim...

Bunların önüne de net bir 10 koymak lazım, ama nasıl olacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt