Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.026
- 48.317
- 4.933
Bak hele beni sevecen misana jip alacam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak hele beni sevecen misana jip alacam
-----------Torreira----------
----Guendouzi--Veratti----
Tete--------------------Zaha
-----------Icardi------------
Tjk sayfasında önüme düştü twitterda Nassr ayrılmasını istemiyormuş zam yapmayı düşünüyormuşoha kaynak kik diyor

-----------Torreira----------
----Guendouzi--Veratti----
Tete--------------------Zaha
-----------Icardi------------
O formasyonda, normalde iki adet 8 no, önlerinde 10 oynayan iki futbolcu yerine iki adet kanat forvet olmalıydı. Ancak Guendouzi ve Torreira 8 için bir nebze düz kalınca, kadro yapısı gereği önde topla daha yumuşak adamları tercih etmiş...Ekli dosyayı görüntüle 214908
Emery reyis ilginç dizilişler oynatmış.Torreira-Gouendouzi önlerinde 2 tane 10 numara
bu amerikalilar kadar geri zekali bir toplum gormedim ben , nesi eglence abi bunun, izleyici kasip para kazanmak icin maymunluk yapiyorlar
O formasyonda, normalde iki adet 8 no, önlerinde 10 oynayan iki futbolcu yerine iki adet kanat forvet olmalıydı. Ancak Guendouzi ve Torreira 8 için bir nebze düz kalınca, kadro yapısı gereği önde topla daha yumuşak adamları tercih etmiş...
Bizde Okan Hocanın tercih ettiği 4-2-3-1 formasyonunda ise ağırlıklı olarak 6 no özellikli adamlar gerekiyor zaten ki Guendouzi ve Torreira' yı kestirmeden 6,5 no olarak tanımlıyorum. Çok da iyi bir ikli olacaklarını kuvvetle tahmin etmekteyim...
Romano hıyarı her anZamanın ve duyumun durduğu gece zaman dilimlerine girdik. Bu saatte transfer olmaz yatın arkadaşlar.![]()

Romano'ya bu ara ayar oluyorum.Romano hıyarı her an
EXCL: Gala wants Matteo guendouzi, the Player gave the green light, negotiations with the club is continue. More to follow Diye tweet atabilir![]()
Bazı hıyarlıkları var.Romano'ya bu ara ayar oluyorum.