Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.866
- 7.476
- 1.843
aston mesaini senin yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Sanches Portekiz'in Avrupa Kupası kazandığı turnuvanın ekmeğini yiyor gibi sanki. Daha 18'inde falandı o zaman iyi sükse yapmıştı. Halen de kalbur üstü takımlara transfer yapabiliyor ilginç. Herhalde Portekiz pasaportuna sahip olmasının etkisi. Son yıllarda en çok forma giyebildiği ekip Lille olmuş, onda da sezonluk çıktığı lig maçı ortalaması 19-20 maç.Sanches'i sallayin ya. Sirf isim fetisti olmaktan vazgecelim.
Sakatlik gecmisine baktim simdi buna futbolcu demek epey zor, hastaneden ciktigi yok cunku.
Selam doruk.Bahsettiklerinizi tanimiyorum ben. Onlar da beni taniyor olmaz.
Aramızda bayanlar var konuşmalarımıza dikkat edelim.öyle bir şey yok, götten uydurma
İngiltere ligini istiyor, yoksa kayseri maçında oynamamasının izahı yok.Zaniolo sakat falan degilse Trabzon macinda 11'de olmali. O maca kadar satarsak ayri bir konu yoksa her turlu oynamali.
Kronik olduğu çok bariz ya onun.Sürekli Hamstring sorunu yaşıyor , dizlerinin tempoyu kaldıramadığı çok bariz.Erken biter kariyeri büyük ihtimalle.6-7 yıl sonra bizim anadolu kulüplerine düşerse hiç şaşırmam.Çünkü düzelmeyeceği çok belli , tempo yapamıyor adam ve durağan oyun oynayabilecek muhteşem bir tekniği de yokBu Sanches Portekiz'in Avrupa Kupası kazandığı turnuvanın ekmeğini yiyor gibi sanki. Daha 18'inde falandı o zaman iyi sükse yapmıştı. Halen de kalbur üstü takımlara transfer yapabiliyor ilginç. Herhalde Portekiz pasaportuna sahip olmasının etkisi. Son yıllarda en çok forma giyebildiği ekip Lille olmuş, onda da sezonluk çıktığı lig maçı ortalaması 19-20 maç.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Diana Turkoglu hanım hoşgeldiniz ..Ben forumun asayisten sorumlu üyesi Başkomiser Hüsnü
Avrupa kupaları için listeler verildikten sonraki sürenin bir anlamı yok. Yani daha az zaman varTransfer döneminin kapanmasına daha 31 gün var.
Galatasaray, Leicester City'nin 24 yaşındaki orta sahası Boubakary Soumare için harekete geçti.
Galatasaraylı yetkililer, Yunus'un bonservisine karşılık Wout Faes ve Soumare için Leicester City'den indirim bekleyecek.
[Yeni Asır]
Provokasyon içerikli postları eş geçmeyelim!!!Suçlu Zaniolo oldu ha şimdide hahahah
Şaşırmadım klasik GSC ve saçma GS taraftarı