Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F3fmgnzXcAANhVZ
Ulan su resmi gorunce dusundum de uA'ya hayvan gibi musamaha gosteriyoruz

Hem tarikatvari hem mafyatik bir yapi goruntusunde bir gruba bu kadar imaj firsati sunmamaliyiz

Torreira döndüğü an orta saha Torreira-Berkan olmalı yeni 8 numara gelene kadar bu 2'li hep oynamalı.

Israrla gitmek istedigine inanmiyorum, daha dune kadar hem kendisi hem babasi her aciklamasinda burada guzel bir sezon gecirmek icin cok calistigini anlatiyorlardi ozellikle CL faktoru sebebiyle ayri bir heyecanlari vardi.

2 hafta icinde bu degismis olamaz.

Kulüp menfaatleri doğrultusunda gitmek istiyor demek istedim. o yüzden elimiz güçlü. ama talip olan takımlarda ağırdan alıyor. bu süreçte oynatılması mı saçma oynatılmamasımı bilmiyorum. ama belirsizlik bizim transferlerimizi etkiliyor.

asyon villa en son 5 milyon kiralama 27 milyon başarılı olursa alırız diye bir teklifle geldi diye okudum. pazarlıklar muhtemelen bunun üzerine dönüyor. başarılı değilde zorunlu olmalı 27 milyon. Aston villa dediğin takım Trezeguete bile 10 milyon bayılmış takım. çekebildiğimiz kadar yükseğe çekmeliyiz tutarı.

evet forum bir adet Diana peşinden Gs,fb,bjk nin parlayan bir yerli peşinde koşması gibi koşuyor.

Kalmak istediğini sürekli söyleyen,İnsta'dan falan paylaşımlar yapan , taraftarı olduğu Juve için bile kulüp ne derse o ben burada mutluyum diyen adam bir anda nasıl 360 derece dönebilir ki zaten ? Gitmek istiyorsa bile oyuncunun suçu %0 falandır burada , adama ne dendi de iş buralara geldi acaba o da bir merak konusu.Yönetim yada hocanın tavrı farklı bir şekilde olduysa bu saatten sonra kalsa bile ne kadar katkı verir orası da soru işareti bu arada.Mental açıdan çok kırılgan bir herif
Kardeşim o 180 derece olmasın

Kiralik meselesine takilmak yanlis

Aston Villa FFP kiskacinda defaatle yazildi, paralari var ama FFP radarina takilmak istemiyorlar

Dogrudan veya zorunlu opsiyonla alinca bu doneme yansiyor bedel. Biz de benzer sekilde Kaan Ayhan'in parasini bu donem vermek icin sartli opsiyonlu aldik zorunlu opsiyonlu almadik

Ama o opsiyon oyle bir opsiyondu ki artik hukuken nasil cozduler bilmiyorum ama almak zorunda oldugumuz netti. Benzer cozum Zaniolo'da uygulanabilir

Fakat paketin totali €35m olmak zorunda, hatta odeme kolayligi saglanacaksa €40m talep edilebilir. Bu piyasada boyle bir oyuncu icin normal rakamlar. Ha kulubumuz gerekli operasyonlar icin elden cikarmak zorunda hissediyorsa ve hoca da oyuncuya karsiysa €30m'ye dusulebilir ama oyle bonuslarla falan degil garanti €30m'lik bir paket sunulmali

O şartlı gibi görünen ama aslında üstü kapalı zorunlu olan opsiyonun şartı çok önemli o zaman. 5 maça çıkarsa gibi basit bir şart koymaya yanaşacaklar mı mesela? 20 maç falan koysalar bu sefer bir ihtimal performansını beğenmezlerse oynatmayabilirler. Daha kötüsü ciddi sakatlık yaşadığı an elimizde patladı demektir. Aston Villa öyle bir durumda "tabi canım, kılıfına uydurmak için koymuştuk şartı, sözümüzde durup yine de alıyoruz" diyecek mi? Demeyecek... Opsiyonu kullanmazlarsa cezası 10-15m gibi astronomik olmalı mesela madem sırf ffp'den kaçmak için kiralık istiyorlar? (Yani ceza dediğin aslında kiralık ücreti yüksekmiş gibi oluyor ama geç ödemiş oluyorlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt