Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.865
- 40.645
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan asil sen her yeni uye olana bakip potansiyel hatun kovaliyormussunHüsnü foruma kari damlasa da düsürsem diye tetikte bekliyormus
Ulan su resmi gorunce dusundum de uA'ya hayvan gibi musamaha gosteriyoruz
Belki Gey'im nerden bileceksin rdasUlan asil sen her yeni uye olana bakip potansiyel hatun kovaliyormussun
Israrla gitmek istedigine inanmiyorum, daha dune kadar hem kendisi hem babasi her aciklamasinda burada guzel bir sezon gecirmek icin cok calistigini anlatiyorlardi ozellikle CL faktoru sebebiyle ayri bir heyecanlari vardi.
2 hafta icinde bu degismis olamaz.
Kardeşim o 180 derece olmasınKalmak istediğini sürekli söyleyen,İnsta'dan falan paylaşımlar yapan , taraftarı olduğu Juve için bile kulüp ne derse o ben burada mutluyum diyen adam bir anda nasıl 360 derece dönebilir ki zaten ? Gitmek istiyorsa bile oyuncunun suçu %0 falandır burada , adama ne dendi de iş buralara geldi acaba o da bir merak konusu.Yönetim yada hocanın tavrı farklı bir şekilde olduysa bu saatten sonra kalsa bile ne kadar katkı verir orası da soru işareti bu arada.Mental açıdan çok kırılgan bir herif
Keşke getirsem.Londra'dan haberler mi getirdin bize?
Benim adaş güzel beste yapmış ama tuttuğu takım yanlışSelam Metin Bey, grubumuza hosgeldiniz. Cok güzel bir beste yazmissiniz. Bu grup ile ilgili size yardimci olabilecegim bir konu olursa bir tık uzağınızdayım.
@Onur Üründül bey de size yardımcı olacaktır.
Kiralik meselesine takilmak yanlis
Aston Villa FFP kiskacinda defaatle yazildi, paralari var ama FFP radarina takilmak istemiyorlar
Dogrudan veya zorunlu opsiyonla alinca bu doneme yansiyor bedel. Biz de benzer sekilde Kaan Ayhan'in parasini bu donem vermek icin sartli opsiyonlu aldik zorunlu opsiyonlu almadik
Ama o opsiyon oyle bir opsiyondu ki artik hukuken nasil cozduler bilmiyorum ama almak zorunda oldugumuz netti. Benzer cozum Zaniolo'da uygulanabilir
Fakat paketin totali €35m olmak zorunda, hatta odeme kolayligi saglanacaksa €40m talep edilebilir. Bu piyasada boyle bir oyuncu icin normal rakamlar. Ha kulubumuz gerekli operasyonlar icin elden cikarmak zorunda hissediyorsa ve hoca da oyuncuya karsiysa €30m'ye dusulebilir ama oyle bonuslarla falan degil garanti €30m'lik bir paket sunulmali
Çok mühim bir bilgi verdinKardeşim o 180 derece olmasın
Bokoto yemişişko olursak tüm Şampiyonlar Ligi parası Shakhtar a gider.Nasil ya
Adam pandemiden once gitmis
Senin için değildi zaten olmayacağı da çok barizÇok mühim bir bilgi verdin
O kadar değil kaybetsek bile alacakları tazminat oyuncunun kalan sözleşme süresinde kazanacağı ücretin 3-4 katı kadar olabiliyor. En olumsuz ihtimalde bile en fazla 6 m euro olur.Bokoto yemişişko olursak tüm Şampiyonlar Ligi parası Shakhtar a gider.
Ordan buraya dönmek daha fazla olmalı bence.Kardeşim o 180 derece olmasın
Göze aldık diyorsunO kadar değil tazminat oyuncunun kalan sözleşme süresinde kazanacağı ücretin 3-4 katı kadar olabiliyor.