Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim saldırıyor sana söyle halledelim karşim?
1692020542464.webp

Beyler bişey duydum , trabzonda kuzenim var eşi ts altyapısında çalıştı baya bi süre . Bakasetas + yunus kiralık+ midso biraz para teklifi yapılmış bir süre önce . Bakanın eşi istanbulda yaşamak istiyormuş . Doğrumu yanlışmı bilemem yazayım dedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler bişey duydum , trabzonda kuzenim var eşi ts altyapısında çalıştı baya bi süre . Bakasetas + yunus kiralık+ midso biraz para teklifi yapılmış bir süre önce . Bakanın eşi istanbulda yaşamak istiyormuş . Doğrumu yanlışmı bilemem yazayım dedim

Melikşah yine bildi :asd:

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'ya gelen kiralama teklifini reddetti.

▪ Galatasaray'ın beklentisi en az 30 milyon Euro. Sadece zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine sıcaklar.''

(Rudy Galetti)

Aynen böyle olması gerekir , boş topcu degil koskoca Zaniolo

Bu ne bicim duyum

Satış konusu için yalı beyden destek isteyebiliriz bizim çöplerden bile.para kazanır ayriyeten nelsson zanioloyu tam bedeline satar enazindan

Bakesetas+Yunus kiralık +midstjö ne ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt