Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.458
- 14.128
- 1.498
Mutsuz gibi duruyor adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyim efendim teşekkürlerİyiyim Aykut!!! Şahsıma yapılan saldırıları bertaraf etmekle meşgulüm. Sen nasılsın?
Guendouziyi alırlarsa douglas'ı verebilirler demeye getiriyor diye anladım ben ama vermezler.Oyuncu EPL'ye gittikten sonra nasıl ikna olacak onu anlamadım. Zaten EPL'ye gitmek istiyor diye zor transfer oluyor.
Adam gülüyor yaw napsin takla mi atsinMutsuz gibi duruyor adam
Kim saldırıyor sana söyle halledelim karşim?
Nasılsın rengim?İyiyim Aykut!!! Şahsıma yapılan saldırıları bertaraf etmekle meşgulüm. Sen nasılsın?
İyiyim Liboş... Sen nasılsın?Nasılsın rengim?
Melikşah yine bildiBeyler bişey duydum , trabzonda kuzenim var eşi ts altyapısında çalıştı baya bi süre . Bakasetas + yunus kiralık+ midso biraz para teklifi yapılmış bir süre önce . Bakanın eşi istanbulda yaşamak istiyormuş . Doğrumu yanlışmı bilemem yazayım dedim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni üyemiz.Diana kim admirim?
Bu ne bicim duyumBeyler bişey duydum , trabzonda kuzenim var eşi ts altyapısında çalıştı baya bi süre . Bakasetas + yunus kiralık+ midso biraz para teklifi yapılmış bir süre önce . Bakanın eşi istanbulda yaşamak istiyormuş . Doğrumu yanlışmı bilemem yazayım dedim
Beyler bişey duydum , trabzonda kuzenim var eşi ts altyapısında çalıştı baya bi süre . Bakasetas + yunus kiralık+ midso biraz para teklifi yapılmış bir süre önce . Bakanın eşi istanbulda yaşamak istiyormuş . Doğrumu yanlışmı bilemem yazayım dedim
İyiyim ekibimizin iyi bir 8 numara almasındaki bekleyiş nöbetlerim sürüyor.İyiyim Liboş... Sen nasılsın?
Daha çok bekleriz gibi duruyor.İyiyim ekibimizin iyi bir 8 numara almasındaki bekleyiş nöbetlerim sürüyor.