Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.399
- 5.188
akşam salih dursun nasıl perform verecek diye düşünmekten kafayı yiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira'nın yanında Zaha içinde aynısı geçerli 2021/22 sezonunda Boey hamstring sakatlığı yaşamış Marsilya deplasmanında Fatih hoca riske atmıştı sonrasında 3 ay sakatlık süresi olmuştu. Bir oyuncu hazır değilse 1-2 maç oynatmayıp gerekirse puan kaybı riske alınabilir ama sakatlanıp 6 ay oynamazsa sezonu kaybetmek başlı başına hata olur.Hayatinda bir defa bile top oynamamis adamlar burda ahkam kesiyorlar torreira neden oynamiyor diye
Adam diz sakatligi gecirdi,birde kamp döneminde efor antremanlarinda hic birinde yer alamadi
Spor salonunda yarim saat kosmakla olmuyor bu isler
Kayseri maci icin diyorum eger maca baslamis olsa adale sakatligi yasama ihtimali cok yüksek
Biraz olsun top oynamis adam hazir olmayan bir sporcunun ne kadar kolay sakatlanabilecegini anlar
Hocayi dinlemedim acikcasi. Onumuzdeki yillarda Avrupa futboluna damga vurabilecek potansiyeldeki adami 3m icin kiraladigimiza inanmak istemiyorum.hocanın ifadelerinden gittiği anlaşılıyor
Gayet dogru demisOkan Buruk: "Oyuncularımızın %100 hazır olup olmadığını bilecek ben ve ekibim. Oyuncularımızı tam hazır hale gelmeden riske etmeyeceğiz, oynamayacağım. Zaha, yavaş yavaş kadroya girecek
haddinizi bilin arkadaşlar okan hoca öyle diyor
Çok büyük hata olur iyice çorbaya döneriz, biran önce ideal 11 belirlenmelidirokan buruk herhalde her maça farklı 11 le çıkacak
Benim suphem yokUmarım beklediğimize değer bir isim gelir
Ben hafiften bir acaba demeye başladım çünkü
Tamam kardeş kayseri maçına çıkan 11 de çok doğruydu değişiklikler de çok doğruydu oynanan oyun da iyiydi tamam iki gündür aklımızla alay ediyorsun burada
Angelinonun hazır olup olmadığını maça çıkartmadan anlayamamış mı pekiAdamin yeni transferleri oynatmama gibi bi takintisi olsa zalgiris deplasmanina angelinoyla baslamazdi. Kac hafta gecti hala hazir degil herif ee? Demek ki digerleri de daha iyi durumda degil.
Fm fifa yuzunden boka sardi gercekten bu is