Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse kalmadı, en iyisi için bekleniyor diye diye herkes bi yere gitti. kimse artık elindeki hazır topçuyu da vermez. a class 8 alınacak diye taraftarı iyi keklediler, şu saatten sonra alınacak adamın illa ki defosu olur
ben de buna kızıyorum tamam daha iyisi deniyor o yüzden geç kalındı dendi ama yemeyenin malını yerler diye de bir söz var,bir bir gidiyor görüştüğümüz adamlar,arap sermayesi diye bi şey var, veratti ve de paule de teklif gelmiş deniyor, bu gidişle ortada kalabiliriz

gerçekten taraftar çok yoruyor

sorun berkan değil berkanın rolu

geçen sene sonradan girdiği tüm maçlarda iş yaptı çocuk

herif 6 oynsyacak adam değil

berkanın rolu sonradan oyuna girip ortasahaya dinamizm getirmek
ki bu rolde cok faydalı

yine sorunu başka yerlerde arıyorlar

vallsh bıktım ben

birde türk topçusu
tamam sonradan girsin istemiyoruz 11 de. gerekirse bunu sağlayacak hocayıda buluruz

Okan hocanın dediği özeti oyuncu gitmeden oyuncu alamayız birileri gidecek ki bütçe ve kontenjan açması lazım.

Transferi hocaya sorarsanız alacağınız cevap budur...

tamam sonradan girsin istemiyoruz 11 de. gerekirse bunu sağlayacak hocayıda buluruz

olum zaten ben beyin savaşını veriyorum

mertens-sergioyu torreira kaldırıyor ama neredeyse ofansif olarak feraget ediyor adam
bir balance oluşuyor

berkan ise ceza sahadında her topla buluşuyor olivera-mertens buluşması gerekirken

herif 6 noda bunlardan rol çalıyor

Yahu bırakın taraftarı suçlamayı arkadaş

Bizim lig bittiğinde herkesin hemfikir olduğu en elzem transfer bekleyen noktalarımız neresiydi

Sol bek

Forvet

8 ve 10 numara değil mi?

Şimdi suçlu neden taraftar oluyor

Delirdiniz mi arkadaş

Zaniolo yarin oynatilmali. AV istedigimiz teklifi vermeyecek gibi gorunuyor. Bu tartismalari bitirip Zaniolo ile devam edelim. CL'de show yapacaktir eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt