- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
sen neden utanıyorsun okan utanmalıgstv youtube hesabında berkana yazılanları utanç içinde okuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen neden utanıyorsun okan utanmalıgstv youtube hesabında berkana yazılanları utanç içinde okuyorum
Ortalama zekandan çıkan vasat görüşlerini okuyoruz biz burda onu nasıl yapalım? Sen okusan ne olur okumasan ne olur. Boş boş alıntı yapmayı kes ya da engelle butonu var forumda kullan madem, senin hezeyanlarınla uğraşacak ne halimiz var ne durumumuz.Her gün başka bir saçmalık okuyoruz sayenizde.
Kimse kusura bakmasinda Zaniolo sürecinde yasananlardan sonra ben hocanin bu söylemlerine inanmasam yanlis mi yapmis olurum?Hoca söyledi.
Okan Buruk: "Nicolo Zaniolo kasığından bir sakatlık geçirdi. Bir çok oyuncumuza teklif var, Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygunlar şartlar varsa, kulüp değerlendirir. Ben işime odaklandım. Gideceklerden çok, sahada mücadele eden oyuncularımla en iyisini yakalamaya uğraşıyoruz."
Kondisyonerle çalışıyormuş.Okan hoca diyorki zani bizimle calismalara baslamadi dün antrenman fotograflarinda zani takimla birlikte degilmiydi.BU cocugu uc kurusa kiralarlarsa harbiden söverim
ortasahaya kimse gelmeyecek beyler bence
gelmesi yönünde ümidiniz varsa onu düşürün fredten yüksek profil biri gelmez
gelse gelse son kontratını yapacak 31-32 yaş civarı biri gelir artık bu satten sonra
bu bile bir mesajdır, berkan bizim için önemli demeye getiriyorlartaraftar berkanı istemiyor hala insanların gözüne sokuyorlar. kerem demirbayı aldıysan oynatıcan berkanı kesicen
Selam26, Bekar, Memur, İzmir
Selamlar iyi forumlar