Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gün başka bir saçmalık okuyoruz sayenizde.
Ortalama zekandan çıkan vasat görüşlerini okuyoruz biz burda onu nasıl yapalım? Sen okusan ne olur okumasan ne olur. Boş boş alıntı yapmayı kes ya da engelle butonu var forumda kullan madem, senin hezeyanlarınla uğraşacak ne halimiz var ne durumumuz.

ortasahaya kimse gelmeyecek beyler bence

gelmesi yönünde ümidiniz varsa onu düşürün fredten yüksek profil biri gelmez

gelse gelse son kontratını yapacak 31-32 yaş civarı biri gelir artık bu satten sonra

Okan Buruk: "Nicolo Zaniolo kasığından bir sakatlık geçirdi. Bir çok oyuncumuza teklif var, Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygunlar şartlar varsa, kulüp değerlendirir. Ben işime odaklandım. Gideceklerden çok, sahada mücadele eden oyuncularımla en iyisini yakalamaya uğraşıyoruz."

Cümle biraz kinayeli sanki

"Gideceklerden çok sahada mücadele eden oyuncularım ile"

Hocanın işine karışmayın beyler

Vardır bildiği

Siz desteğinizi yapın geçin ,işler gerçekten kötü gittiğinde yaparız yangını

gerçekten taraftar çok yoruyor

sorun berkan değil berkanın rolu

geçen sene sonradan girdiği tüm maçlarda iş yaptı çocuk

herif 6 oynsyacak adam değil

berkanın rolu sonradan oyuna girip ortasahaya dinamizm getirmek
ki bu rolde cok faydalı

yine sorunu başka yerlerde arıyorlar

vallsh bıktım ben

birde türk topçusu

Hayatinda bir defa bile top oynamamis adamlar burda ahkam kesiyorlar torreira neden oynamiyor diye

Adam diz sakatligi gecirdi,birde kamp döneminde efor antremanlarinda hic birinde yer alamadi

Spor salonunda yarim saat kosmakla olmuyor bu isler

Kayseri maci icin diyorum eger maca baslamis olsa adale sakatligi yasama ihtimali cok yüksek

Biraz olsun top oynamis adam hazir olmayan bir sporcunun ne kadar kolay sakatlanabilecegini anlar

Okan Buruk: "Transferle ilgili bir düşüncem yok şu an için çok acil bir durum yok odaklandığım ligde şampiyonluk ve şampiyonlar ligine kalmak."

ortasahaya kimse gelmeyecek beyler bence

gelmesi yönünde ümidiniz varsa onu düşürün fredten yüksek profil biri gelmez

gelse gelse son kontratını yapacak 31-32 yaş civarı biri gelir artık bu satten sonra

Bana da öyle geliyor beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım zaten ligler başladı takımlar kurdu kadrolarının büyük kısmını.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın basın toplantısında yanına Kaan Ayhan'ı da alıp çıksa eleştirmem.Sonuçta o da sevmesem de Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt