Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.886
- 73.393
- 5.188
zaha-icardi-tete
sanches-zielinski
torreira
sanches-zielinski
torreira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama selam vermeye korkuyorum zevkine saplayacak diyeben sadece bir isteği ilettim kendisine. istek sahibi düşünsün
Zaniolo kalsın zaten de Oliveira yerine Rashica alınsın gerekirse orta sahada oynar.Zaniolo kalacaksa rashicadan vazgeçmemizi normal karşılarım.
forumda Diana duracaksa seni banlamak zorundayızLady Nirvana Diana olarak güncelleyelim kkk
Galatasaray taraftarına inat sökmez. Aksine çok tepki çeker.Bence Okan mesaj veriyor Berkan ile cikarak.
kimse kalmadı, en iyisi için bekleniyor diye diye herkes bi yere gitti. kimse artık elindeki hazır topçuyu da vermez. a class 8 alınacak diye taraftarı iyi keklediler, şu saatten sonra alınacak adamın illa ki defosu olurPazarın son malları da toplanıyor artık. Bizimkiler 8 numaraya bakalım kimi getirecek.
Küçük sakatlığa bak 50 yıldır oynamıyor herif. Yarında oynayamayacak ts de de sakatlığı gidene kadar geçmeyecek herhalde.Okan Buruk: "Nicolo Zaniolo kasığından bir sakatlık geçirdi. Bir çok oyuncumuza teklif var, Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygunlar şartlar varsa, kulüp değerlendirir. Ben işime odaklandım. Gideceklerden çok, sahada mücadele eden oyuncularımla en iyisini yakalamaya uğraşıyoruz."
müthiş bir olay