Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazarın son malları da toplanıyor artık. Bizimkiler 8 numaraya bakalım kimi getirecek.

10 gunluk izinden sonra ise donus yaptim daha kotu ne vuku bulabilir derken samicigime saplandigini gordum

Neyse trans gelir bu sayede belki

Pazarın son malları da toplanıyor artık. Bizimkiler 8 numaraya bakalım kimi getirecek.
kimse kalmadı, en iyisi için bekleniyor diye diye herkes bi yere gitti. kimse artık elindeki hazır topçuyu da vermez. a class 8 alınacak diye taraftarı iyi keklediler, şu saatten sonra alınacak adamın illa ki defosu olur

Okan hoca diyorki zani bizimle calismalara baslamadi dün antrenman fotograflarinda zani takimla birlikte degilmiydi.BU cocugu uc kurusa kiralarlarsa harbiden söverim

Okan Buruk: "Nicolo Zaniolo kasığından bir sakatlık geçirdi. Bir çok oyuncumuza teklif var, Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygunlar şartlar varsa, kulüp değerlendirir. Ben işime odaklandım. Gideceklerden çok, sahada mücadele eden oyuncularımla en iyisini yakalamaya uğraşıyoruz."

Transferin son günlerinde Nelsson'un satılıp yerine Merihle Toloi'nin alınmasını ister misiniz?Eğer 3lü 1 savunmayla oynayacaksak..

Okan Buruk: "Nicolo Zaniolo kasığından bir sakatlık geçirdi. Bir çok oyuncumuza teklif var, Nicolo da bunlardan biri. Kulüp için uygunlar şartlar varsa, kulüp değerlendirir. Ben işime odaklandım. Gideceklerden çok, sahada mücadele eden oyuncularımla en iyisini yakalamaya uğraşıyoruz."
Küçük sakatlığa bak 50 yıldır oynamıyor herif. Yarında oynayamayacak ts de de sakatlığı gidene kadar geçmeyecek herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt