Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik heyete takviye gelmeli. Volz ayrılmış herhalde kendi istedi diye tahmin ediyorum onun yerine de adam gelmeli.

Yusuf Demir Basel'e 6-7 m euro opsiyon ile verirsek karşı çıkarım opsiyon koyacaksak da 12 m euro+ olmalı para kazanmalıyız.

F3gFX8sXoAABnsG

bjk OX
Muzmin sakat topcuya imza parasi dahil senelik 3m. Iyi soymuş jekeyi oxlade

Ulan febeye diyoruz da bizim taraftar 1 beraberlikde kaos cikardi. Ne lan bu? Bi kendinize gelin Allah Allah
Bence durum tam öyle değil renktaş

Ama yine de siz bilirsiniz

Çoğunlukla gördüğüm eleştiri noktaları

Hocanın yanlış kadro çıkarması, değişiklikleri ve oyun içi hamlelerine idi

Bunlar doğal olarak olması gereken eleştiriler

Hakaretlere zaten eleştiri gözüyle bakmamız mümkün değil

işin bence en sıkıntılı kısmı okan hoca takımın ortasahasını yeterli goruyor sanırım ,2 tane köy takımın eledik diye

Ortalama zekandan çıkan vasat görüşlerini okuyoruz biz burda onu nasıl yapalım? Sen okusan ne olur okumasan ne olur. Boş boş alıntı yapmayı kes ya da engelle butonu var forumda kullan madem, senin hezeyanlarınla uğraşacak ne halimiz var ne durumumuz.
Bu mesaj bana feci derecede başka bir üyeyi anımsattı ama neyse. :)

Ayrıca takımın hocasına aşağılayıcı mesajların devam ederse eminim ki modlar gerekli işlemleri yapacaktır. Mesajlarını takipteyim.

şu an eleştirilecek bir şey yok, bundan 3 hafta sonra biz iyi olunca siz eleştirdiniz diye olmayacak bu da.

yeri geldiğinde herkes eleştirir camiada bu kültür var da şu an abartıldı
Zaligris gibi takımı zar zor eliyorsun, kayseri gibi transfer yasağı olan takımı yenemiyorsun ve eleştirecek bir şey yok diyorsun? Ayrıca takım oyunu, oyuncu tercihleri vs gibi durumları da var.

Eleştirmeyerek en büyük zararı veriyorsunuz.

İş, işten geçtikten sonra sizin istifa demeniz yada sonradan eleştirmeye başlamanız neye yarar?

Bence durum tam öyle değil renktaş

Ama yine de siz bilirsiniz

Çoğunlukla gördüğüm eleştiri noktaları

Hocanın yanlış kadro çıkarması, değişiklikleri ve oyun içi hamlelerine idi

Bunlar doğal olarak olması gereken eleştiriler

Hakaretlere zaten eleştiri gözüyle bakmamız mümkün değil
Elestiri ok. Ama cok abartanlar var. Hele bir durun sakinleşin. Eylul ayini görelim bir. Ne bu tantana ya? Diyelimki ligde eylule kadar 2b 1 maglubiyet aldik. Lig gene gitmez, yani 1 beraberlik de bukadar yangin cikarmak cok sacma

zaha aldırmış tete aldırmış angelino aldırmış ama hamza hamzaoğluna benzemiş olaya bak

arkadaşlar anladık artık oyuncuların her sene değişmesi kesmiyor sizi şampiyon hocayı da her sene değiştirelim istiyorsunuz
Geçende dedim Fatih hocanın 96 döneminde şu an ki kalitesiz twitter olsaydı bu taraftar küfürler eşliğinde yollamıştı ne UEFA kupası ne süper kupa ne de şampiyonluklar olurdu. Eleştiri yapmak güzeldir fakat dozu aşınca o eleştiri değil artık nefret kategorisine giriyor.

Bu mesaj bana feci derecede başka bir üyeyi anımsattı ama neyse. :)

Ayrıca takımın hocasına aşağılayıcı mesajların devam ederse eminim ki modlar gerekli işlemleri yapacaktır. Mesajlarını takipteyim.
Alakaya maydonoz bu mudur o kadar düşünüp attığın cevap yazık. Benim üzerimden kimseye laf sokma çabasına girme ödleklik bu. Ban yesem ne olur yemesem ne olur? İdarecilerinde üyelerinde benimde kimin umrunda bu. İdareciler üzerinden tehdit savurman da komikmiş bayağı iyice acıdım haline. Hadi önceki postta dediğimi yap şimdi dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt