Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haddimize değil gibi sanırım Recoya sen hocaya akıl mı veriyon dostum görmesin
Güldü o halde verecek
Muzmin sakat topcuya imza parasi dahil senelik 3m. Iyi soymuş jekeyi oxlade![]()
bjk OX
Bence durum tam öyle değil renktaşUlan febeye diyoruz da bizim taraftar 1 beraberlikde kaos cikardi. Ne lan bu? Bi kendinize gelin Allah Allah
Bu mesaj bana feci derecede başka bir üyeyi anımsattı ama neyse.Ortalama zekandan çıkan vasat görüşlerini okuyoruz biz burda onu nasıl yapalım? Sen okusan ne olur okumasan ne olur. Boş boş alıntı yapmayı kes ya da engelle butonu var forumda kullan madem, senin hezeyanlarınla uğraşacak ne halimiz var ne durumumuz.
Zaligris gibi takımı zar zor eliyorsun, kayseri gibi transfer yasağı olan takımı yenemiyorsun ve eleştirecek bir şey yok diyorsun? Ayrıca takım oyunu, oyuncu tercihleri vs gibi durumları da var.şu an eleştirilecek bir şey yok, bundan 3 hafta sonra biz iyi olunca siz eleştirdiniz diye olmayacak bu da.
yeri geldiğinde herkes eleştirir camiada bu kültür var da şu an abartıldı
Elestiri ok. Ama cok abartanlar var. Hele bir durun sakinleşin. Eylul ayini görelim bir. Ne bu tantana ya? Diyelimki ligde eylule kadar 2b 1 maglubiyet aldik. Lig gene gitmez, yani 1 beraberlik de bukadar yangin cikarmak cok sacmaBence durum tam öyle değil renktaş
Ama yine de siz bilirsiniz
Çoğunlukla gördüğüm eleştiri noktaları
Hocanın yanlış kadro çıkarması, değişiklikleri ve oyun içi hamlelerine idi
Bunlar doğal olarak olması gereken eleştiriler
Hakaretlere zaten eleştiri gözüyle bakmamız mümkün değil
Geçende dedim Fatih hocanın 96 döneminde şu an ki kalitesiz twitter olsaydı bu taraftar küfürler eşliğinde yollamıştı ne UEFA kupası ne süper kupa ne de şampiyonluklar olurdu. Eleştiri yapmak güzeldir fakat dozu aşınca o eleştiri değil artık nefret kategorisine giriyor.zaha aldırmış tete aldırmış angelino aldırmış ama hamza hamzaoğluna benzemiş olaya bak
arkadaşlar anladık artık oyuncuların her sene değişmesi kesmiyor sizi şampiyon hocayı da her sene değiştirelim istiyorsunuz
Alakaya maydonoz bu mudur o kadar düşünüp attığın cevap yazık. Benim üzerimden kimseye laf sokma çabasına girme ödleklik bu. Ban yesem ne olur yemesem ne olur? İdarecilerinde üyelerinde benimde kimin umrunda bu. İdareciler üzerinden tehdit savurman da komikmiş bayağı iyice acıdım haline. Hadi önceki postta dediğimi yap şimdi dostum.Bu mesaj bana feci derecede başka bir üyeyi anımsattı ama neyse.
Ayrıca takımın hocasına aşağılayıcı mesajların devam ederse eminim ki modlar gerekli işlemleri yapacaktır. Mesajlarını takipteyim.