Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.705
- 5.873
- 2.108
Umarım hayatındaki ilk doğru haberini bu haberle yapmışsındır be Emre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angeliño yerine kazımı koyarsan lig için süper olurZanioloyu kafamda oturtamıyordum 10 numero oldu.
Skor yükünü paylaşmaya yedeklerde hep destek verecek ama ana kadro
Kerem oyun kurucu değil - o mertens yüzünden geçici olarak öyle oynadı bunu kafasına yazmalı çok boşluk olunca yine kursun-uzun oynasın eyv.
Muslera
Boey-Nelsson-Apo-Angelino
Guendouzi-Torreira
Rashica-Zaha-Kerem
İcardi
Yok degil, tam aksine Rashica simdi sart oldu. Sag kanat Tete haric orada onu zorlayacak ayni zamanda bek pozisyonunu yedekleyebilecek bir oyuncu. Asil simdi sart. Yunus Akgun veya Baris var demeyin bana.
Tamamiyla zit gorusteyim.Barış dışında kesin olarak 3 kanat daha var. 10 numarada 90dk'yı çıkaramayacak Mertens var sadece. Bek pozisyonundaki genişlik zaten ortada. Orta sınıf, bonservis getirisi olmayacak bir oyuncu + yabancı sınırı. Rashica sadece hoca fantazisi olur bu durumda
üstad üzülerek söylüyorum ki angelino formda olunca kimse kesmek istemeyecek + yedek olunca arıza çıkaran bi adam.Angeliño yerine kazımı koyarsan lig için süper olur
Ben iki maç izledim şu hali çok kötü.Hogfenheşm ya da Leipzig de izlemedim.Orda topla çizgiden dribling yapıyormuydu sıfıra iniyor muydu yoksa canerin 30 yaşından sonraki hali gibi topu dürtüp ortalıyor muydu çok merak ediyorum.İzlediğim Angeliño önü boşta olsa topla dribling yapmaz topsuz çizgiye kaçmaz geriye hızlı dönmez kademeye girmez gibi geldi.İnşqllah normal bi bektir bunları yapıyordur.üstad üzülerek söylüyorum ki angelino formda olunca kimse kesmek istemeyecek + yedek olunca arıza çıkaran bi adam.
şimdi böyle diyince bizde ne topçular yedek oturducular gelir ama gerçek bu.
barış falan oynar anca öyle çözer hoca.
Angelino zaten 11 alındı yav buradaki rtaşlar sürekli kesiyor da adam nasıl şimdi 8 numara istiyorsak 11 o şekil 11 e alındı yani.üstad üzülerek söylüyorum ki angelino formda olunca kimse kesmek istemeyecek + yedek olunca arıza çıkaran bi adam.
şimdi böyle diyince bizde ne topçular yedek oturducular gelir ama gerçek bu.
barış falan oynar anca öyle çözer hoca.
Ben iki maç izledim şu hali çok kötü.Hogfenheşm ya da Leipzig de izlemedim.Orda topla çizgiden dribling yapıyormuydu sıfıra iniyor muydu yoksa canerin 30 yaşından sonraki hali gibi topu dürtüp ortalıyor muydu çok merak ediyorum.İzlediğim Angeliño önü boşta olsa topla dribling yapmaz topsuz çizgiye kaçmaz geriye hızlı dönmez kademeye girmez gibi geldi.İnşqllah normal bi bektir bunları yapıyordur.
Hazır olana kadar kazımcan yerli olayını halleder gibi
Maalesef Uğur üstat.Zaniyola gitti mi agalar