Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo gibi fırsatları sık sık görmek isteriz. bartuğ, akmanlar, beknaz, süleyman luş falan olmayacak duaya amin demeye gerek yok

herf geldi 6 ay takıldı , fbye sapladı gidiyor şimdi :D

Zaniolo, Morutan, Yunus, Yusuf ve Ogulcan gönderilirse elimizde 8 hücum oyuncusu kaliyor.

Tete, Zaha, Kerem, Baris, Mertens, Halil, Icardi, Bakambu. 5 tanesi yeni. Devam edenler Kerem, Baris ve Mertens. Kimsenin ayrilma ihtimali yok buradan.

En fazla 1 oyuncu daha gelir buraya (Halil'in öylesine alindigini varsayarsak). Fazlasi zarar.

Zanioloyu kafamda oturtamıyordum 10 numero oldu.
Skor yükünü paylaşmaya yedeklerde hep destek verecek ama ana kadro
Kerem oyun kurucu değil - o mertens yüzünden geçici olarak öyle oynadı bunu kafasına yazmalı çok boşluk olunca yine kursun-uzun oynasın eyv.

Muslera
Boey-Nelsson-Apo-Angelino
Guendouzi-Torreira
Rashica-Zaha-Kerem
İcardi​
Angeliño yerine kazımı koyarsan lig için süper olur

Yok degil, tam aksine Rashica simdi sart oldu. Sag kanat Tete haric orada onu zorlayacak ayni zamanda bek pozisyonunu yedekleyebilecek bir oyuncu. Asil simdi sart. Yunus Akgun veya Baris var demeyin bana.

Barış dışında kesin olarak 3 kanat daha var. 10 numarada 90dk'yı çıkaramayacak Mertens var sadece. Bek pozisyonundaki genişlik zaten ortada. Orta sınıf, bonservis getirisi olmayacak bir oyuncu + yabancı sınırı. Rashica sadece hoca fantazisi olur bu durumda

Barış dışında kesin olarak 3 kanat daha var. 10 numarada 90dk'yı çıkaramayacak Mertens var sadece. Bek pozisyonundaki genişlik zaten ortada. Orta sınıf, bonservis getirisi olmayacak bir oyuncu + yabancı sınırı. Rashica sadece hoca fantazisi olur bu durumda
Tamamiyla zit gorusteyim.

Angeliño yerine kazımı koyarsan lig için süper olur
üstad üzülerek söylüyorum ki angelino formda olunca kimse kesmek istemeyecek + yedek olunca arıza çıkaran bi adam.
şimdi böyle diyince bizde ne topçular yedek oturducular gelir ama gerçek bu.
barış falan oynar anca öyle çözer hoca.

üstad üzülerek söylüyorum ki angelino formda olunca kimse kesmek istemeyecek + yedek olunca arıza çıkaran bi adam.
Ben iki maç izledim şu hali çok kötü.Hogfenheşm ya da Leipzig de izlemedim.Orda topla çizgiden dribling yapıyormuydu sıfıra iniyor muydu yoksa canerin 30 yaşından sonraki hali gibi topu dürtüp ortalıyor muydu çok merak ediyorum.İzlediğim Angeliño önü boşta olsa topla dribling yapmaz topsuz çizgiye kaçmaz geriye hızlı dönmez kademeye girmez gibi geldi.İnşqllah normal bi bektir bunları yapıyordur.
Hazır olana kadar kazımcan yerli olayını halleder gibi

Angelino zaten 11 alındı yav buradaki rtaşlar sürekli kesiyor da adam nasıl şimdi 8 numara istiyorsak 11 o şekil 11 e alındı yani.

Ben iki maç izledim şu hali çok kötü.Hogfenheşm ya da Leipzig de izlemedim.Orda topla çizgiden dribling yapıyormuydu sıfıra iniyor muydu yoksa canerin 30 yaşından sonraki hali gibi topu dürtüp ortalıyor muydu çok merak ediyorum.İzlediğim Angeliño önü boşta olsa topla dribling yapmaz topsuz çizgiye kaçmaz geriye hızlı dönmez kademeye girmez gibi geldi.İnşqllah normal bi bektir bunları yapıyordur.
Hazır olana kadar kazımcan yerli olayını halleder gibi

biraz geç hazır olan biriymiş Ilgaz Çınar öyle diyordu 6-7. hafta gibi tam formunu yakalarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt