- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Billing cok ofansif gole yakin bi oyuncu pek 8 lik biri degil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın 11 gol 10 asistlik sezonu var, emin miyizGeçen yazmıştım sözleşmesi seneye bitenlerden güzel bir fırsat..Lakin benim hatırladığım bu herif doğru profil gibi gelmiyor bana
Efrain Rt lemis
Berbat diyebilirim. Emin net daha iyidir.Bu övdüğünüz Baniya mıdır nedir amatör küme penaltısı yaptı.
Emin miyiz iyi olduğuna
35 civarıymış zaniolo'nun parası. Birde bu hafta bir oyuncu bekliyormuş.Tansel izleyen yok mu bişeyler demedi mi
10 numaralı oynamayacağız. yani öyle klasik 10 no.Bizim 8'e mi ihtiyacımız var, 10'a mı? Yoksa her ikisi mi?
10 numara çok hafife alınıyor ama takımda bu bölgede Mertens'den başka oynayacak adam yok. Onun da durumu belli.
Zorunlu falan bişey dedi mi35 civarıymış zaniolo'nun parası. Birde bu hafta bir oyuncu bekliyormuş.
Mertens Zaniolo Kerem düşünülüyor sanırım orayaBizim 8'e mi ihtiyacımız var, 10'a mı? Yoksa her ikisi mi?
10 numara çok hafife alınıyor ama takımda bu bölgede Mertens'den başka oynayacak adam yok. Onun da durumu belli.
Welcome to GSCimbomKimi billing çok defansif, kimi çok ofansif diyor!
su mallara bakin
ne defansif ne ofansif.Kimi billing çok defansif, kimi çok ofansif diyor!