- 16 Haziran 2010
- 204.433
- 156.632
- 6.838
Billong Billing ne biçim isimler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimden biri mi?meliksahin kaynağını ifşa ediyorum
![]()
İzleyecek olan sen değil miydin?Tansel izleyen yok mu bişeyler demedi mi
Üstad ozan hiyarinin bile championshipte 8 golü vardı bu sene de hattrickle başladı yani olabiliyor bu tarz durumlar.. bir de dediğim gibi bizim aradigimiz profilde değil topla dikine giden adam lazım bir şekilde istatistikten bağımsız orta sahamız bas bas bağırıyor dribblingli oyuncu diye . Rakibin dengesini sadece pasla bozmaya çalışıyoruz kerem ve Zaha bu konuda iyi olsa da gobekteki delicilik çok ekstra bir opsiyon oluyorAdamın 11 gol 10 asistlik sezonu var, emin miyiz
Kerem ile Zaha aynı anda zor. X dedigimiz oyuncunun profili de önemli. 10 numara olmayınca ortadan ileriye bir bağlantı istasyonu kalkmış olacak.10 numaralı oynamayacağız. yani öyle klasik 10 no.
kerem-rashica(tete)-zaha-icardi bunlar ileriyi oluşturacak geriside torreira-x
istesekte istemesekte olacak olan bu.
katılıyorum - zaten bizi bekleyen en büyük zorluk bu üstad bu yıl.Kerem ile Zaha aynı anda zor. X dedigimiz oyuncunun profili de önemli. 10 numara olmayınca ortadan ileriye bir bağlantı istasyonu kalkmış olacak.
Artık kimseye katlanamıyorum sonuç odaklıyım bu aralarİzleyecek olan sen değil miydin?
Ona birşey demedi kapta görürsünüz dedi.Zorunlu falan bişey dedi mi
Zaniolo gideceğine göre Kerem kalıyor. Kerem daha doğru dürüst topu kontrol edemiyor. 10 numara da nasıl yapacak?Mertens Zaniolo Kerem düşünülüyor sanırım oraya
Kendisi bazen yöneticiydi, bazen üvey babaydı. Çok tanınmış biri...Yönetimden biri mi?
Satmayı başarı olarak göstermeye gerek yok. 15m'a almak başarıydı. Oyuncunun potansiyeline göre çıkış maddesi altında satmış olmak ise başarısızlık. Yine de alırken çok başarılı olunduğu için kar edildi. Satma işini öğrenmemiz lazım. Bununla ilgili prefosyonel istihdam edilebilir.6 ay once 15m euroyu aldigin oyuncuyu, (haberlere gore) 30m+ satiyorsun.
Muazzam satis, muazzam bir ornek.
Tebrikler yonetim
Fenere sapladı ya o yeter sıkıntı yokTete zaniolonun yapamadıklarını yapar içinden geçer sağ dan soldan heryerden geçer.Rakipler zaha mi Tete mi tutayım derken icardi saplar geçer.Toreira yeter ki oynamaya başlasin yine seri galibiyetler akar.
Kimi billing çok defansif, kimi çok ofansif diyor!