Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynakRamossssss
Halukkkkkkaynak
İyi oyuncular istediğimiz için piyasanın yavaşlamasını bekliyormuşuz.
Aman acele etmesinler. Ligin ilk yarısı bitsin öyle alırlar.Haluk Yürekli: "Orta saha transferinde acele edilmeyecek, Guendouzi o alternatiflerden birisi"
15 yada 20 maçta süre almaymış rahat gerçekleşir demişler.İyi iş olmuş, her türlü 10 milyon Euro geliyor almazlarsa ama 15 maç nasıl ?
Acele edilmeyecek diye diye sezon bitti beHaluk Yürekli: "Orta saha transferinde acele edilmeyecek, Guendouzi o alternatiflerden birisi"
Oliveira teklif olmasa da yollanmalı.Zaniolo dışında Yunus, Morutan ve Yusuf kiralık gider. Bence teklif varsa Oliveira ve Midtsjo da yollanmalı. Yerine transfer yapılabilir.
felixe 6 aylık kıralama ıcın 11 mılyon vermıstı chelsea herşey olabilir zanioloda potansiyelliBana biraz şüpheyle yaklaşıyorum bu bilgilerin doğruluğuna. 9,5m kiralama ücreti vereceklerini sanmıyorum. 3-5 arası konuşulurken birden 7m oldu mesela. Doğru olmayabilir. Zorunlu opsiyonun şartı da 15-20 maçtan çok veya 15-20 maçsa mesela ilk 11 falan gibi daha zorlaştıran faktörler içeriyor olabilir. Tamamen şahsi değerlendirmem bunlar tabi. Biraz daha beklemek lazım doğrusunu öğrenmek için.
Bu anlaşmaya karşı benHY:"GS 7m Euro karsiliginda Zaniolo'yu Aston Villa'ya kiraladi. 22.5m euro da zorunlu satin alma. Ayrica 7.5m euro da ulasilabilir bonuslar olacak."
"Bu, 22.5 ile 7.5'un devreye girmesi icin belli sayida mac oynamasi gerekecek. Tam rakami bilmiyorum daha. 15-20 mac civari olacak sanirim."
"Diyelim ki bu bonuslar devreye girmedi. Bu 7m Euro kiralamaya 2.5m euro daha eklenecek."
Evet.Zaniolo kesin gitti mi beyler?
Zaniolo işi köpürmeye başlamış.
40 milyon euroda mı bitecek ne olacak anlam veremedim, başka takımlar girmiş olabilir.
5 kira 26 opsiyon 5 bonus şeklinde rezerve var şeklinde bilgi geldi, bu iş bitmemiş, bilgi gelirse revize edeceğim, Total 42.5 milyon euroyu bulacak şeklinde bir iddia da var ancak henüz kirli, bakalım hayırlısı.

Yusuf'un canı top oynamak isterse Basel'de 10 gol 10 asist filan yapar btw.