Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray ve Ramos istediği rakamlar arasında şu an için ciddi fark var."

Bana biraz şüpheyle yaklaşıyorum bu bilgilerin doğruluğuna. 9,5m kiralama ücreti vereceklerini sanmıyorum. 3-5 arası konuşulurken birden 7m oldu mesela. Doğru olmayabilir. Zorunlu opsiyonun şartı da 15-20 maçtan çok veya 15-20 maçsa mesela ilk 11 falan gibi daha zorlaştıran faktörler içeriyor olabilir. Tamamen şahsi değerlendirmem bunlar tabi. Biraz daha beklemek lazım doğrusunu öğrenmek için.
felixe 6 aylık kıralama ıcın 11 mılyon vermıstı chelsea herşey olabilir zanioloda potansiyelli

HY:"GS 7m Euro karsiliginda Zaniolo'yu Aston Villa'ya kiraladi. 22.5m euro da zorunlu satin alma. Ayrica 7.5m euro da ulasilabilir bonuslar olacak."

"Bu, 22.5 ile 7.5'un devreye girmesi icin belli sayida mac oynamasi gerekecek. Tam rakami bilmiyorum daha. 15-20 mac civari olacak sanirim."

"Diyelim ki bu bonuslar devreye girmedi. Bu 7m Euro kiralamaya 2.5m euro daha eklenecek."
Bu anlaşmaya karşı ben

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo işi köpürmeye başlamış.

40 milyon euroda mı bitecek ne olacak anlam veremedim, başka takımlar girmiş olabilir.

5 kira 26 opsiyon 5 bonus şeklinde rezerve var şeklinde bilgi geldi, bu iş bitmemiş, bilgi gelirse revize edeceğim, Total 42.5 milyon euroyu bulacak şeklinde bir iddia da var ancak henüz kirli, bakalım hayırlısı.

Zaniolo işi köpürmeye başlamış.

40 milyon euroda mı bitecek ne olacak anlam veremedim, başka takımlar girmiş olabilir.

5 kira 26 opsiyon 5 bonus şeklinde rezerve var şeklinde bilgi geldi, bu iş bitmemiş, bilgi gelirse revize edeceğim, Total 42.5 milyon euroyu bulacak şeklinde bir iddia da var ancak henüz kirli, bakalım hayırlısı.

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt