- 3 Temmuz 2012
- 139.652
- 88.058
- 5.338
yedekte olsa bu adamı nasıl satacanyedekte dursa daha iyiydi bro,sakatlamasını engellerdik
ingılterede yedek olsa bile gelınce yine satarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedekte olsa bu adamı nasıl satacanyedekte dursa daha iyiydi bro,sakatlamasını engellerdik
100 e mi satacan gayet iyizaniolo 4m kiralık 27m opsiyon bundan yukarı çıkmaz kendinizi kandırmayın
-15 düş elde kaldı 16m hayırlı olsun 15 verdiğimiz adamdan 16m kar ettik 1 diagne parası kadar.
Benim adım Gian Zaniolo derim ben de.alamazsın rengım storelarda gıden adam satılmıyor yasak
Bu yayin falan acmasin yaw
20+ olumlu karsilarim ama yerine alinacak adam hazirsaNot Forest'ın Nelsson için son teklifi bu sene gelen nakit en yüksek teklif daha yüksek rakam görüldü ancak taksitliydi.
Şuan için 19 milyon euro nakit masada Nelsson için 20+ nakite çıkıldığı an vedalaşabiliriz.
O ciddi sakatlıkları yaşamasa muhtemelen Haaland seviyesinde EPL'de top koşturuyordu. Tekrardan toparlayacağını düşünüyorum dünya tarihinde bir çok futbolcu 1 veya 2 ağır sakatlıktan sonra tekrar toparlayıp en üst seviyeye çıktı. Zaniolo'nun bizde olması tamamen buna bağlı bu yaşta ikna edip getirmek büyük başarı 35 m euro'dan aşağı bırakmamak lazım en kötü oynatırız şampiyon yapar.
Kalmasını çok istiyordum hatta bu sene daha da iyi olacağını biliyorum ama 4-3-3 en sağ ön hariç net bir yere koyamıyordum belki Zaha gelmese 4-4-2'nin Icardi yanında oynayacaktı ama Zaha transfer olunca önü tıkandı. Eğer ki bu sezon 4-3-3 oynasak muhtemelen şov yapar 35 m euro yerine 40-45 m euro verelim bize verelim diyen takımlar sıraya girerdi.
En azından giderse de güzel hatırlarla hatırlayacağım fener maçındaki performansı kolay kolay unutulmaz.
Takım bütçe yaratması için gitmeli diyordum ama satılınca 10 numara alınmayacak kalmalı bu takımda 10 numara oynamaya en yakın isim Zaniolo gittiği an 10 numaraya transfer yapmazsak imkanı yok yeri dolmaz. Umarım alıcı çıkmaz da 3-5 kiralık verirler göndermekten vazgeçeriz.
Aynen Zaniolo'dan nefret ediyorum ki kendi konusunda adamın hep hakkını veriyorum. @Sergen ZerenSeneye parçalayacak buralara düşmesi bile imkansızdı. Kendisi de röportaj da ilk geldiği zaman kondisyon ve fizik gücü olarak hazır olmadığını söyledi. İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı için herkesten özür diledi. Mentali toplamış iyi bir kamp yemiş Zaniolo bu ligde 20 gol 10 asist filan yapar.
35 nakit fix menü100 e mi satacan gayet iyi
oglum ben hiçbi futbolcuya hayran değilim.beni bi sneijder üzdü.baskası üzemez.zaniolo kız arkadaslarıyla bile 1 ay takılyoFazlasını bile alırız. Melo katkısı verir direkt.torreira katkısı beklıyom
sen 16 agustosu bekle biYalan bulan sallıyor
Sorgulayan da yok
Ne güzel dünya be kardeşim
yarın hiç sosyal medyaya girmeyecegimyav barcelona madride kiralarken griezmanın ''kolay'' opsiyonu neydi? ve kaça gitti. en basit örnek.Sanki geçerken Zaniolo'yu alayım bari demişler gibi yorum yapıyorsun. 1 aydır arkasından koştukları adam Zaniolo. Adamların elindeki 2 sağ kanadın birisi 8 ay yok sakatlandığı için. Son maçta sol kanat orjinli elemanı 4-2-3-1 düzeninde sağ kanatta kullanmışlar mecburiyetten. Ama opsiyonu devreye sokmayalım da küme düşsek veya Konferans Ligi'nde en büyük favorilerden biriyken sıfır çeksek hiçbir şey olmaz. Yeter ki en az 60 maç oynayacağımız bir yılda Zaniolo 20 maç oynamasın. Bahsedilen adam da Italya milli takımının yetiştirdiği en son wonderkid'lerden, 23 yaşındaki Zaniolo...
Te Allah'ım ya...
Millet kafayı yemiş ya.Aramizda kap aciklamasina bile inanmayacak arkadaslar var
Enteresan
Aynen Zaniolo'dan nefret ediyorum ki kendi konusunda adamın hep hakkını veriyorum. @Sergen Zeren
Girmen lazimsen 16 agustosu bekle biyarın hiç sosyal medyaya giremyecegim
kap gelsinde bi görek,nasıl olsa zaniolo biziim olmaya devam edecek,en kötü devre arası dönecekRamosa alirsak 1 tane daha yedege almaliyiz faese olur misalNelsona satip, ramos alcaz herhalde
ne dusunuyorsunuz
hahahha makara guzel olduoglum ben hiçbi futbolcuya hayran değilim.beni bi sneijder üzdü.baskası üzemez.zaniolo kız arkadaslarıyla bile 1 ay takılyo
hayatı boyunca hiç bi yerde fazla kalamayacak. kiralık gitse bile geri dönecek.
ve erden bey joao felixi alacak.1 eylülü atlatırsak...guzel olan bu
ama zaniolonun kapı sizi üzecek,ben önceden tepkimi verdim zaten