Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de şunu ayırt edelim;

Niye 35 vermiyorlar da bonuslarla 46 veriyorlar?

Çünkü 35 direk cash hesaba yatırılması gerek. Belki şuan o paraları yoktur yani taksit ile transfer yapmak farklı, direk nakit ödemek ayrı, az maz bir para değil çünkü
Kesinlikle abi, bankalar birliği anlaşması da göz önüne alınınca durum ortaya çıkıyor + bonusları bilmiyorum ama kiralama bedelinden herhangi bir pay alamayacak Roma

Zaniolo Halukların söylediği şartlarda maç sayısı üzerinden gittiyse sevinilecek bir durum yok, Monchi istediğini almış, riski bize yüklemiş ve satrancı kazanmış oluyor.

Allah esirgesin, olası bir sakatlık nüksünde zarar ediyoruz. 15'e aldık, Villa 7,5 a kiraladı adam sakatlanır, maç sayısı tutmaz ve şart devreye girmezse Roma'ya kalan 7,5 luk ödeme ve sonraki tüm kallavi maaşları bizden çıkıyor.

Ben çok sevinemedim. Umarım mac sayısı vb. bir şart yoktur yoksa bomba elimizde gezeceğiz. Erden Timur bu golü yemez diye düşünmek istiyorum.
15'e aldigin oyuncuyu 7.5'a kiralamak kotu degil. Ayrıca opsiyon kullanmazlarsa 2 milyon daha verecekleri söyleniyor.
Sakatlanma riski var tabi ama Aston Villa'ya gitmezse ve bizde oynarken sakatlanırsa çok daha fazla zarar ederiz.

Guendouziyi cok buyutuyorsunuz, hayal kirikligina ugrayabilirsiniz

2de644848fbdfe8e7ff19453a09b819f.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaniolo 4m kiralık 27m opsiyon bundan yukarı çıkmaz kendinizi kandırmayın

-15 düş elde kaldı 16m hayırlı olsun 15 verdiğimiz adamdan 16m kar ettik 1 diagne parası kadar.

ben zaniolo hayranı degilim.35i veren alsın.hala kiralık haberine seviniyosunuz,zorunlu madde falan olmayacak giderse.kap gelirse görürsünüz.ben yangınımı yaptım,sonra cips ve kola ile sizin yorumalrınızı okuyacagım 16 agustosta

Aslında Icardi forması alacaktım ama protesto olarak Zaniolo forması alacağım Türkiye'ye geldiğimde sanırım.

Hiç hoşnut değilim Zaniolo olayının yönetim şeklinden.
alamazsın rengım storelarda gıden adam satılmıyor yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt