Hakan Erdogan
Sarı Üye
- 24 Nisan 2009
- 797
- 233
- 1.483
Guendouziyi cok buyutuyorsunuz, hayal kirikligina ugrayabilirsinizguenduzi, zaniolodan daha degerlı bı oyuncudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guendouziyi cok buyutuyorsunuz, hayal kirikligina ugrayabilirsinizguenduzi, zaniolodan daha degerlı bı oyuncudur
Zaniolo'nun Birmingham'daki transitine de bi baksana Sergen@Umut Işık burada hergun zaniolo gitsin diye kafa ütüledin.gitse bile ekimde sakatlanıp devre arası geri dönecek zanilo için fazla sevinme.sen ve benzerlerinle de hesaplasacagız

Guendouziyi cok buyutuyorsunuz, hayal kirikligina ugrayabilirsiniz
Demek sen olmayınca guzel gelismeler olmus tekrar deneyekgittim puan kaybettik
fb fred ve cengizi aldı
zaniolo kiralanıyo
dur bak daha neler olacak
Kesinlikle abi, bankalar birliği anlaşması da göz önüne alınınca durum ortaya çıkıyor + bonusları bilmiyorum ama kiralama bedelinden herhangi bir pay alamayacak RomaBir de şunu ayırt edelim;
Niye 35 vermiyorlar da bonuslarla 46 veriyorlar?
Çünkü 35 direk cash hesaba yatırılması gerek. Belki şuan o paraları yoktur yani taksit ile transfer yapmak farklı, direk nakit ödemek ayrı, az maz bir para değil çünkü
Erden Timur doğrulamıştı onu.Zaniolo'nun KAP açıklamasında 35 Milyon serbest kalma maddesi yazılmış mıydı yoksa basın haberlerine göre mi kaldı aklımızda o.
15'e aldigin oyuncuyu 7.5'a kiralamak kotu degil. Ayrıca opsiyon kullanmazlarsa 2 milyon daha verecekleri söyleniyor.Zaniolo Halukların söylediği şartlarda maç sayısı üzerinden gittiyse sevinilecek bir durum yok, Monchi istediğini almış, riski bize yüklemiş ve satrancı kazanmış oluyor.
Allah esirgesin, olası bir sakatlık nüksünde zarar ediyoruz. 15'e aldık, Villa 7,5 a kiraladı adam sakatlanır, maç sayısı tutmaz ve şart devreye girmezse Roma'ya kalan 7,5 luk ödeme ve sonraki tüm kallavi maaşları bizden çıkıyor.
Ben çok sevinemedim. Umarım mac sayısı vb. bir şart yoktur yoksa bomba elimizde gezeceğiz. Erden Timur bu golü yemez diye düşünmek istiyorum.
Guendouziyi cok buyutuyorsunuz, hayal kirikligina ugrayabilirsiniz
alamazsın rengım storelarda gıden adam satılmıyor yasakAslında Icardi forması alacaktım ama protesto olarak Zaniolo forması alacağım Türkiye'ye geldiğimde sanırım.
Hiç hoşnut değilim Zaniolo olayının yönetim şeklinden.
bi de adama sövdüler bi ton 2 sezondur hayatımızı kurtarıyormonciye marcaodan sonra 2. kazık girdi