- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
fofana.Gundizi mi Fofona mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fofana.Gundizi mi Fofona mı?
@Sergen ZerenDogum makinesi Wanda:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pendik değil herhalde anlamadık sanki şikeciler işteBurhancan Terzi: "Türkiye'den başka bir kulüp de Ramos ile görüşmelere başladı. Söz verdiğim için o kulübün ismini açıklamayacağım."
bende gozukmuyo bunlarDogum makinesi Wanda:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne oldu yaSergen Allah'a şirk koşmaktan en sonunda felç kalacak. Gelecegimi görüyorsun olum müneccim misin
Olur olur 5-10 şimdiden bişe versinler de paketleyelim.Efe Akman'ı satarız onlara reis![]()
Fener dün ki maçta stoperlerini gördükten sonra harıl harıl stoper arıyordur. S.Ramos transferini yarın noktalamak lazım.
bu sistem özgürlüğü adam kaka isterken sneijderin alınmasıyla fatih hocaya bile verilmedi. Sonra da faydalanmanın yolunu bulmuştu. Okan hoca kendisine verilen değerin karşılığını verir umarım benim umudumu azalttı kendisine olan.Zaha alınırken dedim 4-4-2 oynuyorsak Zaha gelirse Zaniolo gider rolünü çalmış oluyor diye boşuna demedim Zaniolo düşmanı ilan edildik. İkisini oynatabileceğimiz tek sistem 4-3-3'dü başka bir sistemde oynatamazdık.
Ortasaha diyoruz kanat geliyor
Ortasaha diyoruz forvet geliyor
Ortasaha diyoruz bek geliyor
Ortasaha diyoruz stoper geliyor
Zaytung haberi kıvamına geldik
Gideyim zaniolo basligina da 3 aylığına veda edeyim aslanima