Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaka da 1 sene sonra futbolu bırakmıştı. Ulan ne günlereen geçmişizbu sistem özgürlüğü adam kaka isterken sneijderin alınmasıyla fatih hocaya bile verilmedi. Sonra da faydalanmanın yolunu bulmuştu. Okan hoca kendisine verilen değerin karşılığını verir umarım benim umudumu azalttı kendisine olan.

Her ne kadar sevilmese de %80-90 bildi.burhan terzi suana kadar ne bildi ki bu kadar haberleri paylasiliyor?
Sakatlanacak şu tarihte dönecek v.s diyorsun. Müneccim misin nerden biliyorsun ? Madem öyle bir özelliğin var benim şu borcu da kapatalım. 700k borcum var.Ne oldu ya
Takımda transferlerden daha çok teknik direktör sorunu var.Bizim başkan ve yönetim geldiklerinde yabancı 1 hoca istiyolardı alamadılar kadro iyi olmadığı için şimdi ise takıma bence yabancı 1 hoca getirmek istiyolardır.Gallardo olabilir bu isim.Şampiyon hocayla sözleşme yenilemezsen hocanın kafası da saha içinde olamaz pek..
Sakatlanacak şu tarihte dönecek v.s diyorsun. Müneccim misin nerden biliyorsun ? Madem öyle bir özelliğin var benim şu borcu da kapatalım. 700k borcum var.![]()
Afra saracogluyla yakışırlar umarım ondan olur evladıcift cızgı mı
0-10 arası sayı tuttum bılırsen ödül varNe oldu ya
O degil yaAfra saracogluyla yakışırlar umarım ondan olur evladı
Takımda transferlerden daha çok teknik direktör sorunu var.Bizim başkan ve yönetim geldiklerinde yabancı 1 hoca istiyolardı alamadılar kadro iyi olmadığı için şimdi ise takıma bence yabancı 1 hoca getirmek istiyolardır.Gallardo olabilir bu isim.Şampiyon hocayla sözleşme yenilemezsen hocanın kafası da saha içinde olamaz pek..
2 - 3 hafta geçip bu takım show yapınca Zaniolo takımdasligi bozuyormus iyi ki gitmiş diyecekleri görür gibiyim.
Arabistan Milli Takımıyla anlaşmış diyolardı reis ben 1 yandan Mancini'yi istemiyom.İlk yılında şampiyonluk yaşayamazsa yine gönderilir.Turnuva hocası gibi şu anda ki haberlere göre Arabistan Milli Takımı'na gider bence teklifi kabul eder..