Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burhan terzi suana kadar ne bildi ki bu kadar haberleri paylasiliyor?

Takımda transferlerden daha çok teknik direktör sorunu var.Bizim başkan ve yönetim geldiklerinde yabancı 1 hoca istiyolardı alamadılar kadro iyi olmadığı için şimdi ise takıma bence yabancı 1 hoca getirmek istiyolardır.Gallardo olabilir bu isim.Şampiyon hocayla sözleşme yenilemezsen hocanın kafası da saha içinde olamaz pek..

bu sistem özgürlüğü adam kaka isterken sneijderin alınmasıyla fatih hocaya bile verilmedi. Sonra da faydalanmanın yolunu bulmuştu. Okan hoca kendisine verilen değerin karşılığını verir umarım benim umudumu azalttı kendisine olan.
Kaka da 1 sene sonra futbolu bırakmıştı. Ulan ne günlereen geçmişiz :asd:

Takımda transferlerden daha çok teknik direktör sorunu var.Bizim başkan ve yönetim geldiklerinde yabancı 1 hoca istiyolardı alamadılar kadro iyi olmadığı için şimdi ise takıma bence yabancı 1 hoca getirmek istiyolardır.Gallardo olabilir bu isim.Şampiyon hocayla sözleşme yenilemezsen hocanın kafası da saha içinde olamaz pek..
1692053268533.webp

Felix'e tavsiyem Florya terapi merkezi hemen gelsin tedaviye başlayalım 1 yıl sonra kanım sarı kırmızı akıyor der beni ya salın ya da yatarak para kazanırım diye Atletico'yu basar.

Yabanci gelecekse, Graham Potter'u getirirler.

bu sergen dolaylı yoldan icardiye kısır mı demıs

cezai durumu varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt