Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos icin kasamizdan en fazla 3.5 cikacak. Erden Timur bu isleri iyi ayarliyor sponsorlarla.

Günaydın arkadaşlar,

Ryan Gravenberch ve Matteo Guendouzi'de artık "resmen" varız. (resmi teklifler yapılmış) Bakalım oyuncuları ikna edebilecek miyiz.

Sergio Ramos'da fark baya azaldı 2 yıllık sözleşme olması kaidesiyle 6 milyon euroya okeyler, 1+1 5.5 milyon euro dolaylarında maaş teklifimiz, her zamankinden daha yakın artık Ramos.

Guendouzi kendisi gelmek istiyor filan iddiaları vardır bilmiyorum doğru mu.

Ramos'un yasini dert etmeye gerek yok, gecen sene hala cok iyi durumdaydi; tecrubesi, hirsi ve karizmasi bile yeter zaten.
37'lik Dzeko forvet pozisyonunda oynayabiliyorsa, Ramos 40 yasinda bile oynar.

Ramos icin kasamizdan en fazla 3.5 cikacak. Erden Timur bu isleri iyi ayarliyor sponsorlarla.
rakamları düşündükçe gelen oyunculardan ve oyundan keyif almamaya başladım.

bu yüzden deliliğe vuruyorum kendimi, kim gelirse gelsin getiren maliyetini de hesaplamıştır ben izleyecem sadece. gerisi onların işi

Gravenberch gelmez boşa ümitlenmeyin, türkiyeyi düşünmüyormuş çocuk, bayern tarafını halletmişiz yoksa

Ramos gelse bile Nelsson benzeri bir transfer daha gelir. Ama o adamın uyum süreci vs durumlarını atlatması için bir sene garanti Ramos'a gitmenin ve bunların toplamını Nelsson'un kârı içinde kalarak yapmanın neresi mantıksız?

ramos'a imza parası değil parmak basma parası lazım 120 yaşında olduğu için
1692086805376.gif

Ramos’da gelirse şampiyonlar liginde son 8’e kalmak şart olur. Yoksa bu rakamlar çok büyük. Çok sağlam para girdisi olması lazım. Ya da koltukları sökelim 80bin kişiye oynayalım.

Bir tane bizimle aynı kalibrede Avrupa takımı gelmiş geçmiş en iyi stoper olan Ramos'a yanaşmıyor. Çünkü hem yaşı hem maaşı itibariyle makul bir transfer değil. Şimdi çok bilmişin teki çıkar yine PSG'de 378 maç oynadı geçen sezon diye. Kimse düzenli PSG izlemiyor burada, o yüzden ne oynamış nasıl oynamış bilen yok. CL'de de son 15 yılın en kötü Bayern'ine elendiler. Demek ki öyle Ramos almakla PSG dahi iş yapamıyormuş Avrupa'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt