Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın arkadaşlar,

Ryan Gravenberch ve Matteo Guendouzi'de artık "resmen" varız. (resmi teklifler yapılmış) Bakalım oyuncuları ikna edebilecek miyiz.

Sergio Ramos'da fark baya azaldı 2 yıllık sözleşme olması kaidesiyle 6 milyon euroya okeyler, 1+1 5.5 milyon euro dolaylarında maaş teklifimiz, her zamankinden daha yakın artık Ramos.

Milli duyguları yüksek bir insan olarak son dönemde Milliyetçilikten inanılmaz soğudum bu ve bunun gibi tipler yüzünden. Bunlar hep Türkiye'yi araplaştırma projesinin bir parçası. İnsanları milli duygulardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar toplum bilinci kaybolsun diye.
Sen milliyetci degil, yetersizliklerini vatan, millet gibi kavramlarin arkasina saklamak isteyen bir et beyinlisin Tolunay.

Günaydın arkadaşlar,

Ryan Gravenberch ve Matteo Guendouzi'de artık "resmen" varız. (resmi teklifler yapılmış) Bakalım oyuncuları ikna edebilecek miyiz.

Sergio Ramos'da fark baya azaldı 2 yıllık sözleşme olması kaidesiyle 6 milyon euroya okeyler, 1+1 5.5 milyon euro dolaylarında maaş teklifimiz, her zamankinden daha yakın artık Ramos.
Bana gelen bilgi: Ramos'a 1+1 teklif ve senelik yaklasik 4 milyon euro, imza parasi varmi bilemem.

Adi herif, kaç yıl u21 hocası olarak paraları gömüp 0 başarı 0 topçu çıkardın. Milliyetçilik umrunda olsaydı sıvadığın U21’den vaktinde istifa ederdin onursuzca kovulmak yerine.

Böyle herifler Türk futbolunun kangreni.. futboldan kesip atılmalılar

Nelsonun 20+ paraya satıldığı senaryoda yıllık 4m maliyetli Ramos'a olumlu bakarım.Nelson da çok atletik bir stoper değil haliyle pek yaşa bağlı bir sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.Ramosun oyun kurma becerisi+abdülkerimle birlikte duran toplarda oluşturacağı tehdit vs de bonusu olur.

Muslera
Boey Ramos Apo Angel
Torreira Dominguez
Rashica Kerem Zaha
İcardi

Muslera
Boey Ramos Apo Angel
Torreira
Dominguez Sergio
Tete İcardi Zaha

ramos'a imza parası değil parmak basma parası lazım 120 yaşında olduğu için

F3hXisHXEAAFDTf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt