- 16 Haziran 2010
- 204.460
- 156.657
- 6.838
ASGünaydin ve Selamün Aleyküm.
Kısa tutacağım sorumu.
Renato Sanchez bindi mi uçağa?![]()
Evet Roma ucagina bindi ve gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ASGünaydin ve Selamün Aleyküm.
Kısa tutacağım sorumu.
Renato Sanchez bindi mi uçağa?![]()
Romano'da 30+ bonuslar demiş. Haluklar'ın rakamlarda yanıldığını görmedim ben pek.
Sen milliyetci degil, yetersizliklerini vatan, millet gibi kavramlarin arkasina saklamak isteyen bir et beyinlisin Tolunay.Milli duyguları yüksek bir insan olarak son dönemde Milliyetçilikten inanılmaz soğudum bu ve bunun gibi tipler yüzünden. Bunlar hep Türkiye'yi araplaştırma projesinin bir parçası. İnsanları milli duygulardan uzaklaştırmaya çalışıyorlar toplum bilinci kaybolsun diye.
Bana gelen bilgi: Ramos'a 1+1 teklif ve senelik yaklasik 4 milyon euro, imza parasi varmi bilemem.Günaydın arkadaşlar,
Ryan Gravenberch ve Matteo Guendouzi'de artık "resmen" varız. (resmi teklifler yapılmış) Bakalım oyuncuları ikna edebilecek miyiz.
Sergio Ramos'da fark baya azaldı 2 yıllık sözleşme olması kaidesiyle 6 milyon euroya okeyler, 1+1 5.5 milyon euro dolaylarında maaş teklifimiz, her zamankinden daha yakın artık Ramos.
Var abi 2.5 milyon dolaylarında talepleri varmış. 4 milyon euro doğru çünkü bizden çıkacak para bu, 4'ün üzerini sponsor karşılayacakBana gelen bilgi: Ramos'a 1+1 teklif ve senelik yaklasik 4 milyon euro, imza parasi varmi bilemem.
O zaman anlasildiVar abi 2.5 milyon dolaylarında talepleri varmış. 4 milyon euro doğru çünkü bizden çıkacak para bu, 4'ün üzerini sponsor karşılayacak![]()
Nelsson giderse mantıklı olabilir yanına 3-4 milyona Sabanov'u da alırız. Sonuçta Ramos'un yaşı da belli hem seneye için de hazırlık olur. Turnuvada çok iyiymiş Sabonov uygun maliyetli iken almak lazım.Ramos ile senelik 3.7-4 milyon euro arasi anlasacagiz galiba.
Anlasma 1+1 yil
Nelsson sanırım PL yolcusu 20+ bonusa. Yoksa Ramos'a gitmezlerdi.Ramos geliyosa Nelson satılmalı.Ramos yedek oturmayacağına göre adamın değerini düşürürüz boşuna.
Ramos için GS'nin kasasından bu çıkacağını sanmıyorum. 3,5 masş-1,5 imza olur. Yanınada Sabonov'u alırsın 3-4 bonservis, 1 maaşa.ramosa 4 milyon maaş 2.5 da imza parası mı
allah akıl fikir versin