Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson, Zanyola, yunus, morutan, sergio out

Gravebek, gündüzi, domingezden 2si + ramos + faes + raşika

Nelsonu cash 20ye satarsak ordan gelecek parayla orta sahaya da sağlam bi adam alabiliriz.Zaniolunun para kim bilir ne zaman girecek klübün kasasına

"Ben Türk milliyetçisiyim, 8+3 kuralında Türk'lerin TL bazında maaşları her gün erirken yabancıların Euro kazanmalarını içime sindiremiyorum.

Yabancılarla TL anlaşma yapılamayacağı için eşitlik ilkesi gereği Türkler'le de Euro üzerinden anlaşma yapılmamlı"

Diyen oldu mu hiç şimdiye kadar? Gerisi boş tırıvırı adamlar.
Benim yerime tesislerde suriyeli çalıştırır sigortasız olarak.

arkadaşlar ramos çok iyi oyuncu da 6 7 milyon para verince ne değişecek olası başarımızdan

şl mi alacağız ramos gelince

Bu kira + zorunlu opsiyonla satış matematiği aslında bize de yararlı bir iş eğer bu sezon içinde şu bankalar birliği anlaşmasından çıkabilirsek. Nelsson da aynı şekilde giderse iyice emin olurum bu işin bilerek yapıldığından.

Nelsson giderse isterim Ramos yoksa kalsın.Nelsson giderse Ramos+Sazanov yada Ozan falan çok iyi olurdu.Böylece trye gelmiş en büyük oyuncu falan muhabbetleri de kapanır , hem de iyi performans da verir.

Nelsonun kalmasını isterim ama ruh halinden gitmek istediği belli oluyo.Geçen sene de gitmek istedi üstüne şampiyonluk yaşadı hedefine de ulaştı bu sezon aynı konsantrasyonu gösteremeyebilir o yüzden 20 üzeri paraya yolları ayırmak en mantıklısı gibi duruyor.

ramos 2.5 milyona geliyorsa gelsin yanına da genç stoper alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt