Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 veren varmış zaten şu an, nakit 20 üzerini gördüğümüz an yollanır.Ramos geliyosa Nelson satılmalı.Ramos yedek oturmayacağına göre adamın değerini düşürürüz boşuna.
Benim yerime tesislerde suriyeli çalıştırır sigortasız olarak."Ben Türk milliyetçisiyim, 8+3 kuralında Türk'lerin TL bazında maaşları her gün erirken yabancıların Euro kazanmalarını içime sindiremiyorum.
Yabancılarla TL anlaşma yapılamayacağı için eşitlik ilkesi gereği Türkler'le de Euro üzerinden anlaşma yapılmamlı"
Diyen oldu mu hiç şimdiye kadar? Gerisi boş tırıvırı adamlar.
2 yıl 10mye biter. Imza parası yok. 5msi sponsordan. HO.
Zaniolo'yu opsiyonlu gönderdiysek en az bir oyuncuyu opsiyonlu kiralarız.Nelsonu cash 20ye satarsak ordan gelecek parayla orta sahaya da sağlam bi adam alabiliriz.Zaniolunun para kim bilir ne zaman girecek klübün kasasına
Hüsnücüm gel şunu
Gunduzi - Torreira - Fofana yapalım
Sulh içinde çözelim bu meseleyi
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gerçekleşirse yönetime desteğimi keserim. Net. Kafayı yemiş olmamız lazımramosa 4 milyon maaş 2.5 da imza parası mı
allah akıl fikir versin
4 milyon az para mı bizim gibi bi takım içinfutbolu bırakmadan ramosu gs formasıyla izlemek ne olur anasını satayim ya. muazzam iş muazzam reklam. 4m civarıysa anlasılan direkt gelsin.