Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.608
- 2.184
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos düsüncelerini alabilir miyim biradas?Burhancan Terzi: "
tamam da bu şekilde yazmak çok saçma.Kiralama bedeli : 7 milyon Euro
Zorunlu Satın alma opsiyonu : 22.5 milyon Euro
20 macta oynarsa devreye girer, devreye girmedigi an kira bedeli 10 milyon euro ya cikiyor
7.5 milyon Euro ulaşılabilir bonuslar
TOPLAM = 37 MİLYON EURO
[Spor Gecesi - Haluk Yürekli]
yaw dünden beri vırvırvırvır, inş 2 milyon euroya satmışızdır diye dua ediyodur şimdikanka gerginlik akıyor
10 yaşındaki kuzenim yeminle daha fazla iqya sahipyaw dünden beri vırvırvırvır, inş 2 milyon euroya satmışızdır diye dua ediyodur şimdi
Senin dedigin gibi degil cunkutamam da bu şekilde yazmak çok saçma.
niye direkt kiralama bedeli 10 milyon, satın alma opsiyonu 19.5 milyon demiyor? aynı hesaba geliyor.

BEN okeyim. ramos'u burda görmek tecübe etmek ilginç ve heycanlı olur. 1+1 mantıklı.Ramos düsüncelerini alabilir miyim biradas?
Yenilince ye kadar ya da beraberlige kadar pusuda bekleyenler var arada onları da mutlu ediyor okan hocamGalatasaray bu sene çok rahat şampiyon olacak. Buna inancinizi diri tutun. Kayseri maçına bende çok kızdım. Düzelecek.
küfür etmemek için off oldumDün geceki muhabbetleri okudum buradan Sergene kufretmeden durabilen herkesi sabrı için tebrik ediyorum ..