Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.405
- 102.520
- 5.238
amacımız kudurtucu olmak mıGuenduzi ve Ramos gelirse tekrar kudurtucu bir takım oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amacımız kudurtucu olmak mıGuenduzi ve Ramos gelirse tekrar kudurtucu bir takım oluruz
Hocam zaha 10 kerem sol tete sağ nasıl olur . Ya da zaha sağZaha 11'e girerse Kerem nerede oynayacak?
Ya da ikisinden biri başka bir mevkiye kayar mı?
amacımız kudurtucu olmak mı
gelmezmiş sergen öyle diyor
abicim nasıl degil. opsiyon devreye girerse toplam 29.5 odeyecekler, girmezse 10.Senin dedigin gibi degil cunku
Cunku kira bedeli 7 deniyor, 20 macta oynarsa 22.5 daha atesleyecekler de ondan.
o zaman forvete imamson u koyalım. bu kadar çok para harcamaya gerek yokBu sene kudurtucu olmak şart bilhassa SLde bu tarz oyuncuların olması psikolojik avantaj sağlıyor bizde Nelson dışında pek etliye sütlüye karışan yoktu..
Zaten CL de bir iki iyi mac oynarsa 20+ milyon cepteBu arada Tete de ileride para edecek-iyi paraya satilabilir oyuncular arasinda diyebiliriz. Sonucta 23 yasinda ve bonservisi yoktu.
Emin değilim, bunlara bir de Rashica eklenirse cümbüş olacaktır.Hocam zaha 10 kerem sol tete sağ nasıl olur . Ya da zaha sağ
Hoca da Trabzon lu onu söylemek istemiştim...Adam ben sakatım diyorsa, hocanın istediğini yapmıyorsa, antremanlarda kendini göstermiyorsa, hoca muşlu olsa ne yazar.
o zaman forvete imamson u koyalım. bu kadar çok para harcamaya gerek yok