Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.408
- 102.521
- 5.238
etek traşını da mı yapmış olm bu ne jafjadgjgd
benim içim fesat sandım bi an ama değilmiş.umarım sadece traş etmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etek traşını da mı yapmış olm bu ne jafjadgjgd
benim içim fesat sandım bi an ama değilmiş.umarım sadece traş etmiştir.
Zaniolo yerine 22'lik wonderkid Tete aldık ama sen daha iyi bilirsin.Günaydın
24'lük delikanlı Zaniolo yerine 30 küsürlük bir yıldız oyuncu çekmedik mi daha ???
Biraz tuzlu olacak ama marsilyaki kivircik serefsiz bizim olacak.zaniodan geleni birine gömeceğiz belli
ilk seçenek gravenberch dediler ama o tryi tercih etmiyor
genduziye basıp getirelim fazla beklemeye gerek yok
Şu kap gelsinde en azından o 10 milyon kiralama ücretine sevineyim.zaniolo 3-4 maç verimsiz olunca adamlar 20 maç oynatacak kadar aptal değiller.monciyi gerzek sanıyorsunuz galiba.daha bunun sakatlığı bilmem nesi var,transferde hicbisey garanti degil.oyuncu satışında isi yaver giden fb, biz değiliz.uyanirsiniz yakında villa maçlarını izleyince
Tamam işte 10 milyona nelsson gibi bir adam daha almaya kalkarsak eminden ne bir dk faydalanırız ne bir kuruş kazanırız. Onun yerine aynı parayı bağla ramosa hem daha iyi katkı alırsın hem emini değerlendirirsinramosun kendisi backup olmuş
Hocam unuttum doğruEmin değilim, bunlara bir de Rashica eklenirse cümbüş olacaktır.
aradaki farkı anlamadım cunkumatematik olarak evet, ama anlasma oyle degil. Sonucta kira bedeli ve satin alma bedeli ayirt ediliyor, burada X bir rakam karsiligi var. Niye 10+19.5 denmeli sence onu cozemedim?
biraz fazla sevinçli.umarım sadece traş etmiştir.
Sen sus lan senin yüzünden yasaklı herifin ismini ima ettik diye hain admir @Keramettin TANRIVERDİ sapladı zaten. Sen nasi ceza almadın ulan10 yaşındaki kuzenim yeminle daha fazla iqya sahip
KomediGenduzi ve gravenberk ulasilamaz görüldüğü için ilahlastiriliyordu , şimdi işler biraz daha ciddiye bindigine göre bir iki güne çöp ilan edilir forumda. İlk başka oha sonra çöp yaramaz( parades FRED ndombele vs) verattiyi istemeyeni gördüm burda
nasıl benim yüzümden lan ceza yiyip yiyip geliyon birilerine suçu atıyonSen sus lan senin yüzünden yasaklı herifin ismini ima ettik diye hain admir @Keramettin TANRIVERDİ sapladı zaten. Sen nasi ceza almadın ulan
2 orta saha alın delirtmeyin adamı. Oliviera mitzo güle gule
İzmir yanıyor ŞuanUla hava hala sıcak ömrü hayatımda böyle bir şey yaşamadım vala.
Neden bu forumda çoğu kişi Tete gelmemiş gibi davranıyor anlamıyorum.Baska bir genc oyuncu bakiliyormus -ileride para edecek- , belki baska bir mevki icinde olabilir bu.