Engin Alcan
Sarı Üye
- 11 Ağustos 2018
- 570
- 244
- 288
biraz twitter okudum torreira ile ilgili saçma sapan haberler yapılmış,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 metre filan depar atti adam. Orada kendini korumaliydibu takıma 10 numara alın
mertens daha 3. macta yoruldu
Talisca jk gelirse en büyük şampiyonluk adayım jk olur. Ortasahaları aboubakar ve taliscayı rahat taşır
Şenol bayağı iyi hoca. Kötü oynayani hemen kesiyor. 2-3 hamle ile gayet iyi takim olur Beşiktaş.Talisca jk gelirse en büyük şampiyonluk adayım jk olur. Ortasahaları aboubakar ve taliscayı rahat taşır
Belli olmaz, iş adamları elleri ceplere atmış deniyor.gelmicek
bence de. okan 4-2-3-1'den vazgeçmeyecekbu takıma 10 numara alın
mertens daha 3. macta yoruldu
Aynen, zaniolo gitse bile rashicadan önce 10 numara ihtiyacı var. Bence de.tete nerde oynayacak
Emir'i mutlu etmek icin kolpa yaptim yawTalisca'yı istemeyenler umarım beşiktaş'a gittikten sonra ya niye almadık diye yangın yapmazlar. Bizde yay üstünde 20-25 metreden gelen geçen dağlara taşlara vuruyor önü boşken Talisca'ya vurdursunlar bakayım dağa mı atıyor 90'a mı atıyor o zaman anlarlar. Bugün olsaydı muhtemelen kapanan defansa 1 tane uzaktan saplamıştı.
Kesin bizim forumdan birisidir.
reddit'te tuchel'e saydırıyorlar. almanlar da bize benzemiş.Kesin bizim forumdan birisidir.
Ama güzel kadroydu. İsterim.Emir'i mutlu etmek icin kolpa yaptim yaw![]()

bjk çok küçük görülüyor daŞenol bayağı iyi hoca. Kötü oynayani hemen kesiyor. 2-3 hamle ile gayet iyi takim olur Beşiktaş.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okanın bu press futbolunda mertensin pestili cıkar hocam50 metre filan depar atti adam. Orada kendini korumaliydi
Ah Kamada ah ön alan baskısında rakibin içinden geçecek adamdı.okanın bu press futbolunda mertensin pestili cıkar hocam
oraya torreira gibi cigersiz adam lazım ki tempoyu kaldırsın
Elimizde zaten Zaniolo (halen bizimle) ve Tete var, Talisca falan bos isler bize takim oyuncusu lazim. Talisca gibi paranin kolesi olmus genc yasta "hedefim para kazanmak, kupa kazanmak degil" diyen birinin pesinden kosmak bize yakismaz. Oyle topculari da istemeyin bir zahmet. Aldigi maasa girmiyorum bile.Talisca'yı istemeyenler umarım beşiktaş'a gittikten sonra ya niye almadık diye yangın yapmazlar. Bizde yay üstünde 20-25 metreden gelen geçen dağlara taşlara vuruyor önü boşken Talisca'ya vurdursunlar bakayım dağa mı atıyor 90'a mı atıyor o zaman anlarlar. Bugün olsaydı muhtemelen kapanan defansa 1 tane uzaktan saplamıştı 3-4 tane bomboş rezalet vurduk.
Talisca gelirse net fenerin önünde takım olurlar. Amir diye küçümsenen adam Gedson kadar iyi performans veriyor.bjk çok küçük görülüyor da
Kalecileri yerli ve iyi
Bekler rosier ve masuaku iyi
Gedson ve salih iyi uyum yakaladı
Aboubakar her maç skor yapıyor
Rebic talisca gelirse bence oynayamaz temposu yok
Genel olarak çok iyi takım olurlar. Sağ ve sol açığa bi çözüm bulur şenol