Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna hocaya sallamaya gerek yok bugün sabaha kadar oynasak yine atamazdık o kadar rezil top oynadık

İlk yarı aslında daha iyiydik sebebi takım birbirine daha yakın oynadı

2.yarı yoruldukça mesafeler büyüdü ve şut bile atmakta zorlandık

10 no alınmazsa sampiyonlugu unutun

Elimizde zaten Zaniolo (halen bizimle) ve Tete var, Talisca falan bos isler bize takim oyuncusu lazim. Talisca gibi paranin kolesi olmus genc yasta "hedefim para kazanmak, kupa kazanmak degil" diyen birinin pesinden kosmak bize yakismaz. Oyle topculari da istemeyin bir zahmet.
Beşiktaş 10+2 m euro Talisca'ya teklif yapmış olur olmaz bilemem ama açıkçası kendi takımımda isterdim Icardi tüm stoperleri üstüne çeker seken topları müthiş vurur ya da kafayla zımba gibi çakardı. Zaniolo'yu da 10 numara oynatmak lazımdı eğer giderse nasıl olacak hiçbir fikrim yok ama güç kaybetmiş olma olasılığımız da var.
Ben Zaniolo'nun 10 numarada oynamasını istiyorum ama gideceği söyleniyor giderse de orada 2'nci topları değerlendirecek bir isim kalmıyor. Griezmann gibi bir ihtimal varsa isterim ama o seviye alamıyorsak da Talisca'yı da isterim. Bize seken topları yay üstünde kaleye nişanlayacak bir usta ayak lazım Icardi'nin arkasına ceza kesici bir tarz Zaniolo'da olabilir.

Oliveirayı gömüyorduk o olmasa dikine oynicak oyuncumuz yok ortasahada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taraftarın rashica ısrarı yüzünden tüm sezon cöp olabilir

calım ayagına tete zaha falan alındı

10 numara mertense kaldı herif 36 yasında presle iyi basladık mertens düstü sonra oyundan bizde düstük

gecen sezon sonunda oliviera neredeyse sampiyonlugu veriyordu ilk transfer oraya yapılmalıydı torreira tek basına tasıdı takımı ama yine tek torreira var oda olmayınca tüm takım cöküyor

haliyle rashicada alınırsa para oraya gömülürse ne 10 numara alır bunlar ne adam gibi 8

Ne alaka yow. Taraftar mı dedi gidin Tete'yi alın diye. Onu almayıp Raşit'i alsalardı.

herkes zaha'yı konuşuyor
ben pc'ye bakarken pek dikkat edemedim herhalde biraz gerginmiş
neyse düzelir herhalde

Eleştiri yapıyoruz diye alınan renktaşlar var, ama kimse takiminin kötülüğünü istemez. Fener geçen seneden çok daha iyi kadro kurdu, bariz hamleler yaptilar. Biz rehavete görmeyelim, zaten şampiyonlar ligi oynayacaz yorulacaz. Hoca daha dengeli kullansin diyoruz kadroyu. Hepimiz iyilik peşindeyiz. Biz başka takım değiliz, geçen sene geçen sene de kaldı, daha iyisini istiyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Zaniolo'nun 10 numarada oynamasını istiyorum ama gideceği söyleniyor giderse de orada 2'nci topları değerlendirecek bir isim kalmıyor. Griezmann gibi bir ihtimal varsa isterim ama o seviye alamıyorsak da Talisca'yı da isterim. Bize seken topları yay üstünde kaleye nişanlayacak bir usta ayak lazım Icardi'nin arkasına ceza kesici bir tarz Zaniolo'da olabilir.
Zaniolo giderse Rashica gelir, ayriyetten bir gizli forvet-10 numara alinacagini dusunmuyorum kadro planlamasi nasil olacak? Daha Tete girecek bu takima.

Bize Rashica (Zaniolo gitti diyelim) ve iyi bir orta saha lazim. Baska bir transfere gerek yok. Gerisi hocaya ve oyunculara kalmis.

Erden başkan kimleri istiyor bilmiyorum lakin iş işten geçmeden alsa fena olmaz puan kayıplarının telafisi zor olabilir bu yil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt