Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Tüm zamanların en iyi defansı artık Galatasaray'da diyebilirmiyiiz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne düşünülüyor bilmiyoz ki. atıyorum nellson gitmede kararlı. 20 bandına onu satarsak 1+1 4m gömülür. riske edilecek bölge değil. bu süreçte de yerine genc pontasiyelli nellson vari biri bakılır.4 milyon az mı ahbap ? Geçen sezon Icardi harici kimseye yüksek maaş vermeyelim diyorduk, bu maaşlar dert olur diyorduk, bakıyorum da hepsi unutuldu gitti.
Doğru fakat istenilen oyuncular biraz tuzlu Zaniolo ve Nelsson satışı gerekiyor olabilir. Guendouzi için 16-17 m + bonuslar, Dominguez 13-14 m euro biraz bütçe lazım. Bir de şampiyonlar ligi garantisi de istiyor olabilirler o yüzden süreç yavaş işliyor olabilir.takımın ensesinde ayı bağırıyor ortasaha diye bizim taraftar Ramooooos diye yırtınıyor
Ben öyle sahte hayaller kurmuyorum.fofana,gendouzi falanAynen dybala'yi alalım o zaman her şey çok güzel olacak.
tabiister misin
sergen sen 1 ay hava al hadi kocum2019-2020 ye dönecek bu sezon bu transfer cilginligindan
Eğerki yapabilirlerse çok ama çok mantıklı, orta sahaya 2 tane alırlar bu durumda veya potansiyelli bir stoper ve sağlam bir orta saga.Nelsson’u 20 milyon Euro veya üzeri bir bonservisle satıp yerini bu sezon için Ramos gibi garanti bir stoperle doldurup gelen parayı iyi bir orta saha transferi bütçesine katıyoruz.
Yönetim gayet mantıklı hareket ediyor.
Bi dur be kardeşim
Ben bi süre yorum yapmayacağım yoksa küfür edicem. En önemli transferini bu saate bırakırsan Arap da girer zimbabweli de.