Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon az mı ahbap ? Geçen sezon Icardi harici kimseye yüksek maaş vermeyelim diyorduk, bu maaşlar dert olur diyorduk, bakıyorum da hepsi unutuldu gitti.
ne düşünülüyor bilmiyoz ki. atıyorum nellson gitmede kararlı. 20 bandına onu satarsak 1+1 4m gömülür. riske edilecek bölge değil. bu süreçte de yerine genc pontasiyelli nellson vari biri bakılır.

hani bonservis verip tutup tutmayacağı konusunda endişe duyulacak bir transferdense kesin katkı alabileceğimiz (en azından 2 sene arkamıza bakmayız) ramosa fitim.

aslında 5 6 7m gibi rakamlara bonservis bağladığımız oyunculardan daha fazla kaçıyor götümüze. her bölgeye böyle hamleler yapılsa maas bütcesi ucar belki ama kasada daha fazla para kalabilir bak.

çünkü kimse diyemez herhalde ulan bu adam tutmaz bosa para falan diye. geçen sene 40 maça çıkmıs psg yle. yaşa falan takılmamk lazım yani. 1+1 muazzam olur.

Ben normalde bu tarz transferlere karşıyım ama Ramos gelecekse mutlaka alınmalı Ramos sezon içerisinde duran toptan en az 6-7 gole etki eder
Tecrübe ve piyarını konuşmaya gerek yok
Ayrıca onyewusi karşısında defansın düştüğü durumu düşündüğümüzde%100 alınmalı

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şamp liginde 2 galibiyettte rol oynasın Ramos maliyetini çıkartıyor fazlasıyla, veya 2 beraberlikte yarı parası çıkıyor, zaten geri kalanı sponsor hallediyor, siz ne anlatıyonuz, hem başarı istiyoruz hemde üst seviye oyuncuları istemiyoruz. Tetenin bebat olduğu maçlarız izlemiş arkadaşlar, Zaninin oynadığı tüm maçları izleyelim bakalım 35-40 milyon edecek mi ?

Nelsson’u 20 milyon Euro veya üzeri bir bonservisle satıp yerini bu sezon için Ramos gibi garanti bir stoperle doldurup gelen parayı iyi bir orta saha transferi bütçesine katıyoruz.
Yönetim gayet mantıklı hareket ediyor.

takımın ensesinde ayı bağırıyor ortasaha diye bizim taraftar Ramooooos diye yırtınıyor
Doğru fakat istenilen oyuncular biraz tuzlu Zaniolo ve Nelsson satışı gerekiyor olabilir. Guendouzi için 16-17 m + bonuslar, Dominguez 13-14 m euro biraz bütçe lazım. Bir de şampiyonlar ligi garantisi de istiyor olabilirler o yüzden süreç yavaş işliyor olabilir.

2019-2020 ye dönecek bu sezon bu transfer cilginligindan

Nelsson’u 20 milyon Euro veya üzeri bir bonservisle satıp yerini bu sezon için Ramos gibi garanti bir stoperle doldurup gelen parayı iyi bir orta saha transferi bütçesine katıyoruz.
Yönetim gayet mantıklı hareket ediyor.
Eğerki yapabilirlerse çok ama çok mantıklı, orta sahaya 2 tane alırlar bu durumda veya potansiyelli bir stoper ve sağlam bir orta saga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt