Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.228
- 51.231
- 3.683
Öyle takıntılı olanları da engelle geç havaya yazsın daha sonrasında kanksArtık taraf olmuyorum sonra Zaniolo düşmanısın diye takıntılı gezen biri var.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle takıntılı olanları da engelle geç havaya yazsın daha sonrasında kanksArtık taraf olmuyorum sonra Zaniolo düşmanısın diye takıntılı gezen biri var.![]()
Şu adamı istemeyen derhal futbolu takip etmeyi bırakıp, Hindistan Kriket Ligi izlesin.
Ramos'u kim istemez düşünsene genç bir stopersin Ramos geliyor öğreneceğin o kadar çok şey var ki gençlerimize de güzel örnek olur çalışma azmi ve tam bir profesyonel sahada desen her türlü katkıyı sağlıyor. Icardi'yi de en çok bu yüzden istemiştim ön bölgedeki oyunculara öğreteceği çok şeyler var.Öyle takıntılı olanları da engelle geç havaya yazsın daha sonrasında kanks![]()
Taraf olmayan bertaraf olur bir taraf seçmenin tam zamanıArtık taraf olmuyorum sonra Zaniolo düşmanısın diye takıntılı gezen birileri oluyor.![]()

:red:ula biz bilmioz sanki orta saha lazım
napak marsilya'ya falan mi gidek
güncel ne isim çıkarsa ona göre eglenmeye bakıoz işte kimse show yapmasın yeter
burda aglamak isteyen kendi ezolugyla kalr biz napak
Uzun vadeli maaşa girersen yüklü şekilde söylediğinde haklısın. Ancak 1 yıllık bonservis vermeden yüksek maaş verirsen çok fazla bir fark yaratmaz. Oyuncunun toplam maliyeti önemli. Falcao daki sıkıntı hem yüksek maaş hem de 3 senelik yanlış hatırlamıyorsam sözleşme yapılmasıydı...alakası yok, kulüpler batıyorsa maaşlardan batıyor
feghouliye 5 yıl boyunca 4 milyon verdin herif toplasan 1 yıl top oynadı
falcaoya gittin 7 verdin senelik maça çıkamadı bi ton örnek var böyle selçuk falan bile yıllık 3.5 alıyodu sahada yürüyemezken
Al morutanla must mohammedi bonservis verip aldın ufak da olsa kar edip elinden çıkarıyosun şimdi
Ramos tarihin en iyi defansı istiyorum falan deyin tamam da böyle kandırmayın kendinizi yok kulüp bonservisten batıyomuş falan
ramos gelir gelmez ama bu adam full üfürükçü haberin olsunasmdasd @Emrah Duvar ÇILDIR
frank de bourda bize gelene kadar sakatlığı olan adam değildi. bizde oldu ne olduysa. o risk çimlere basan her oyuncu için geçerli. kasabın teki gelir aşile bi basar 1 sene oynayamazsın. yandan dize bi girer çaprazları verir eline gene 1 senen gider. falan filan.Tamam ulan gelsin ramos... Pepe yerine frank de Boer örneği verseymişim keşke...![]()
ŞahaneŞu adamı istemeyen derhal futbolu takip etmeyi bırakıp, Hindistan Kriket Ligi izlesin.
Evet gavurlar teker teker ramos haberi giriyorlar. HO.
Şu adamı istemeyen derhal futbolu takip etmeyi bırakıp, Hindistan Kriket Ligi izlesin.