Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun vadeli maaşa girersen yüklü şekilde söylediğinde haklısın. Ancak 1 yıllık bonservis vermeden yüksek maaş verirsen çok fazla bir fark yaratmaz. Oyuncunun toplam maliyeti önemli. Falcao daki sıkıntı hem yüksek maaş hem de 3 senelik yanlış hatırlamıyorsam sözleşme yapılmasıydı...
abi seni çok çabuk ikna etmişler :asd:

ihtiyaç mı yaw şu an nelsson gitse 1 yıl 3-3.5a gelse kimse laf etmez zaten

ama artık sezon başladı bu kadar aksiyona girmenin hiçbir anlamı yok

Geçiş sürecinde her zaman için o mevkiye yeni getirilecek isim tecrübeli bir adam olmalı
Nelsson'un yerine yeni bir transfer yapıp gelişmesini bekleyeceğimiz bu süreçte Ramos'tan iyi, önerebileceğiniz daha tecrübeli bir isim varsa buyurun

Bu arada eli çabuk tutmak lazım. Dün merih demirli arapça aratip yorumlara baktım ramos varken niye bu felan diye mutsuzdu merihi alan takımın taraftarlari. Yani Arabistan'dan her an yıllık 15+ teklif gelebilir.

Geçiş sürecinde her zaman için o mevkiye yeni getirilecek isim tecrübeli bir adam olmalı
Nelsson'un yerine yeni bir transfer yapıp gelişmesini bekleyeceğimiz bu süreçte Ramos'tan iyi, önerebileceğiniz daha tecrübeli bir isim varsa buyurun
Nelsson'u satmayıp aynı şekilde devam edersek hem elimizde baya para edecek bir değerimiz kalmaya devam eder

hem de 5-6 milyon kasamızda kalmış olur

teşekkürler

abi seni çok çabuk ikna etmişler :asd:

ihtiyaç mı yaw şu an nelsson gitse 1 yıl 3-3.5a gelse kimse laf etmez zaten

ama artık sezon başladı bu kadar aksiyona girmenin hiçbir anlamı yok
Evet çabuk ikna oldum haklısın. Gelmesin :)

Yav ben hocaya ve yönetime güveniyorum. Her yapılan transferde bizlerin bilmediği noktalar muhakkak vardır. O yüzden gelene de gidene de ses çıkarmıyorum.

Pedro denen eleman Instagramında bilgi yazmış Ramosla ilgili.

Galatasaray is preparing all the documents to send a formal contract offer to Sérgio Ramos.

The offer is a 1-year contract with an additional 1-year option.

The player will still evaluate the offer of the Turkish club. 🇪🇸🇹🇷

Resmi teklif ve doküman kısmına geçtiysek gelecek gibi büyük ihtimal

1692104239824.png

Nelsson'u satmayıp aynı şekilde devam edersek hem elimizde baya para edecek bir değerimiz kalmaya devam eder

hem de 5-6 milyon kasamızda kalmış olur

teşekkürler
transferlerde hem futbolcunun hem de kulüplerin isteği ve menfaati esastır

nelsson'un ne istediğini de bilemeyiz tabi

Lo herşeyi bırakın bu adam istese Arabistan yapıp ki gitse dünyanın en normal olayı olur transferi buna rağmen yarışmacı olmayı Avrupa da kalmayı seciyorsa dünyanın gelmiş geçmiş en iyi savunmacısına güvenin bir zahmet. Bu saygıyı hakediyor.

Fener 40 yasindaki cekuya yillik 10m verip alınca off çok iyi transfer yaptilar boku yedik, biz 35 yasindaki goatmosa yillik 4 m verip alinca kufur kiyamet. Birakin ya.
Niye yalana ihtiyaç duydun ki? Aynı yaşta hatta aynı ayda doğmuş adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt