Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncel maas durumu 44 milyon euro simdilik

-Zaniolo 2.750
-Midstjo 975 bin
-Yusuf 750 bin
-Luyindama 1 milyon
-Morutan 630 bin
-Alpaslan ve ogulcan toplam 370 bin
-Yunus Akgün 500 bin

Ayrilacak oyuncularin maaslari düsünce 37 milyon euro oluyor

Olasi transferler ile bu rakamin tekrar 44-45 seviyelerinde olacagini düsünüyorum

Yanlis hatirlamiyorsam burak elmas dönemi 35,gecen sezon ise 36-37 milyon euroydu

Yani sampiyonlar ligine adim attigimiz an finansal bir sikinti cekmeyiz hatta kar aciklariz dönem sonunda

Ama avrupa’nin olmadigi bir senaryo da maas bütcesi kesinlikle 35 bandinda olmali

geçtiğimiz sezon 30-32 arasında olması lazım

ramosun istedigi maas cok yuksek diyordumda fenerin frede senelik 5 milyona yakın cengiz gibi vasata 3 kusur verdigini düşününce ramosun istedigi rakamlar normal
Krunic içinde 3-3.5 milyon arası maaş teklif etmişler. Lakin yine de Ramos için kulüpten çıkacak para 3 maaş 2 imza olmalı maks.

Kendi verdiğin örnekle aslında beni desteklemişsin hocam, Zaha’nın transferinde bize 36 yaşında transfer olan Drogba’nın etkisini düşündüğümüzde reklamın transfere etkisi sadece sahada olmuyor.

Öte yandan tabii ki uçuk rakamlar konuşulduğunda kimse bu transferi desteklemez , Nelsson’la devam edilsin tandem bozulmasın bu saatten sonra derim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yoğ, iyi okursan illa oyle dusunmek istiyorsak dedim, sonra Zaha örneği verdim. Yani senin mantigina göre reklam ise zaten zahayla yeterince reklam yapıldi, ramosa gerek yok. Bana göre oyle reklam olmaz ama o ayri konu hurmetler

Güncel maas durumu 44 milyon euro simdilik

-Zaniolo 2.750
-Midstjo 975 bin
-Yusuf 750 bin
-Luyindama 1 milyon
-Morutan 630 bin
-Alpaslan ve ogulcan toplam 370 bin
-Yunus Akgün 500 bin

Ayrilacak oyuncularin maaslari düsünce 37 milyon euro oluyor

Olasi transferler ile bu rakamin tekrar 44-45 seviyelerinde olacagini düsünüyorum

Yanlis hatirlamiyorsam burak elmas dönemi 35,gecen sezon ise 36-37 milyon euroydu

Yani sampiyonlar ligine adim attigimiz an finansal bir sikinti cekmeyiz hatta kar aciklariz dönem sonunda

Ama avrupa’nin olmadigi bir senaryo da maas bütcesi kesinlikle 35 bandinda olmali
Bundan sonra her sezon Avrupa olmalıyız. En kötü 12-15 milyon euro civarı parayı kasaya koymalıyız.

€24m'ye mi satmışız Zaniolo'yu :mad:

Bi de opsiyonlu haliyle böyle yani

Ulan Juve €24m verirdi doğrudan

Puhh sizin kalıbınıza bu rakam gerçekse

çilek, a+, yıldız filan şart değil

takıma katkı versin ihtiyacımızı en iyi şekilde karşılasın ismi cismi önemli değil

starsız bir takım değiliz

icard zaha torreira muslera hepsi star

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt