Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu İtalyan muhabirlere kalsa 22 m euro alıyorduk o yüzden hatırlamakta fayda var 15 m euro'ya aldık. Rakamlara çok takılmayın KAP'da detaylarıyla açıklanır.

çilek, a+, yıldız filan şart değil

takıma katkı versin ihtiyacımızı en iyi şekilde karşılasın ismi cismi önemli değil

starsız bir takım değiliz

icard zaha torreira muslera hepsi star
Hedefe göre değişir o iş.Guendouzi gibi bir ortahaya ihtiyacımız var.Bunun yanında da Ramos alınsa başka transfere gerek yok derim.

35 milyon demişti Erden Timur bu sezon içinde normalde 38 olur diyorduk ama Arabistan etkisi nedeniyle yükselen piyasa nedeniyle 43-45 civarı olacak dedi maaş bütçesi için.

Twitter'de bir ara mali tablolardan mi ne rakamlar görmüstüm. Herifin biri orda o periyod icin kur olarak 21,7 € yazilmis ve futbolcu ücreti 1,1 milyar Liradan biraz fazlaydi. Bu rakam icinde acaba vergiler'de mi var? Yoksa bu rakam 50 milyon € üstü oluyor diye birsey yazmisti.

Yazan kisi bizim Rapordan Screenshotlar paylasmisti, o rakamlar dogru olmali ama o 35 milyonun üstü vergi mi, yoksa degisik degisik primler mi?

o hakaretler eden dusuk iqlu mallar olmalı. adam uzun zamandır atleticonun en iyi hucumcusuydu. kötü oynasa bile kendi oyuncuna o.c. denilmez yağu
Barcelona da oynamak istiyorum dediği için küfür ediyorlar.Mesela Fb de bjk de oynamak istiyorum dese bir oyuncumuz ilk küfür eden düşük IQ lu ben olurum.120 milyon Euro ya mal olmuş bir oyuncu sonuçta

Yoğ, iyi okursan illa oyle dusunmek istiyorsak dedim, sonra Zaha örneği verdim. Yani senin mantigina göre reklam ise zaten zahayla yeterince reklam yapıldi, ramosa gerek yok. Bana göre oyle reklam olmaz ama o ayri konu hurmetler

Eyvallah rengim ben de öyle transfer bağımlısı, isim hastası birisi değilim zaten. Sadece Ramos konusunda hayranlığım üst seviyede onun etkisi de olabilir yorumumda:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

31 milyona bitmiş mi şimdi Zaniolo
7 milyon kiralama+ 22.5 şarta bağlı satın alma (15 veya 20 maçta oynama)+ 7 milyon kolay ulaşılabilir bonus (mesela 15-20 maç oynarsa,10-15 skora katkı yaptığında gibi)+10milyon çok zor bonus (Konfederasyon şampiyonluğu , PL şampiyonluğu gibi) bonusların şartlarını örnek olarak verdim bir de satın alma şartı gerçekleşmezse 2.5-3 ekstra ödenecek. Haluk Yürekli bu şekilde söyledi şimdiye kadar maddi detaylarda yanıldıklarını ben görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt