geçtiğimiz sezon 30-32 arasında olması lazım
Dogru
Yanlis hesap olmus benim hatam
Burak elmas dönemi de yanlis
Mevcut maas durumu ise dogru kontrol ettim simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçtiğimiz sezon 30-32 arasında olması lazım
€24m'ye mi satmışız Zaniolo'yu
Bi de opsiyonlu haliyle böyle yani
Ulan Juve €24m verirdi doğrudan
Puhh sizin kalıbınıza bu rakam gerçekse
Hedefe göre değişir o iş.Guendouzi gibi bir ortahaya ihtiyacımız var.Bunun yanında da Ramos alınsa başka transfere gerek yok derim.çilek, a+, yıldız filan şart değil
takıma katkı versin ihtiyacımızı en iyi şekilde karşılasın ismi cismi önemli değil
starsız bir takım değiliz
icard zaha torreira muslera hepsi star
35 milyon demişti Erden Timur bu sezon içinde normalde 38 olur diyorduk ama Arabistan etkisi nedeniyle yükselen piyasa nedeniyle 43-45 civarı olacak dedi maaş bütçesi için.
Tovbe tovbeBacakları hariç tipi idare edermiş aslında çokta vurulmamistim
Barcelona da oynamak istiyorum dediği için küfür ediyorlar.Mesela Fb de bjk de oynamak istiyorum dese bir oyuncumuz ilk küfür eden düşük IQ lu ben olurum.120 milyon Euro ya mal olmuş bir oyuncu sonuçtao hakaretler eden dusuk iqlu mallar olmalı. adam uzun zamandır atleticonun en iyi hucumcusuydu. kötü oynasa bile kendi oyuncuna o.c. denilmez yağu
Yoğ, iyi okursan illa oyle dusunmek istiyorsak dedim, sonra Zaha örneği verdim. Yani senin mantigina göre reklam ise zaten zahayla yeterince reklam yapıldi, ramosa gerek yok. Bana göre oyle reklam olmaz ama o ayri konu hurmetler
Zaniola sakatlanirsa senin ban yemen icin elimizden geleni yapcazTransfer döneminin sonunda mutlu olan ben olacağım,burdan aldigim ekran görüntüleriyle de şov yapacağım
Ramos zu Sevilla
7 milyon kiralama+ 22.5 şarta bağlı satın alma (15 veya 20 maçta oynama)+ 7 milyon kolay ulaşılabilir bonus (mesela 15-20 maç oynarsa,10-15 skora katkı yaptığında gibi)+10milyon çok zor bonus (Konfederasyon şampiyonluğu , PL şampiyonluğu gibi) bonusların şartlarını örnek olarak verdim bir de satın alma şartı gerçekleşmezse 2.5-3 ekstra ödenecek. Haluk Yürekli bu şekilde söyledi şimdiye kadar maddi detaylarda yanıldıklarını ben görmedim.31 milyona bitmiş mi şimdi Zaniolo
Ross önce kiralik gittigi takimda oynasinNelsson'u satıp .Ramos'u 1 sene oynatıp,seneye Ross'u ramos yerine monte etmemiz yok mu ?
Ben beğeniyorum kendisini bence baya bi süre alacaktırRoss önce kiralik gittigi takimda oynasin