- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
Maçın sonlarında kerem apoya uzun bir top attı. Hadi milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve apo o topu yakaladi diyelim peki o topu kaleye sokabilme ihtimali milyarda bir falan midir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçeri çevirirdi.Maçın sonlarında kerem apoya uzun bir top attı. Hadi milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve apo o topu yakaladi diyelim peki o topu kaleye sokabilme ihtimali milyarda bir falan midir?
Seni ilk defa bu kadar karamsar görüyorumHala isim konuşuyor herkes
Takım 2 aydır ne çalıştı, naptı belli değil.
En formda oyuncunu da fenerli kankan eğlensin diye kaybettin
Gevşek ortam yaratırsan böyle sezonun ilk maçına herkes salarak çıkar, ciddiyet diye bir şey yok.
Duran toplarda da etkili olurduk +1 gol atabilecek adam olurdu. Kaan - Berkan orta sahası da fena olmazdı.Torreira sakatsa Kaan girebilirdi.
Tribüne giderdi.İçeri çevirirdi.
Fatih Terim gibi bir efsaneye tahammül edemeyen kulüp Okana mı tahammül edecekOkan hoca daha şampiyonluk kafasından çıkamadı bence, muhtemelen kredisinin de epey olduğunu düşünüyor
Yaw ben olsam Icardi'ye bile atmam. Adam zaten kosamiyor bir de extra 3 - 4 metre de uzagina atiyorlarMaçın sonlarında kerem apoya uzun bir top attı. Hadi milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve apo o topu yakaladi diyelim peki o topu kaleye sokabilme ihtimali milyarda bir falan midir?
şu uzun top hastalığını bırakmamız lazım valla çıldırdım. Topu yere indirince pozisyon buluyoruz Zaha akıllıca içeri öldürücü paslar attı. Havaya dikeyim kime gelirse diye bişey yok. Havadan denersin tabiki icardi ile anlaşırsında sürekli olmaz arkadaş.Maçın sonlarında kerem apoya uzun bir top attı. Hadi milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve apo o topu yakaladi diyelim peki o topu kaleye sokabilme ihtimali milyarda bir falan midir?
Elalem kotu oynasa da kac defa duran toplarla one geciyorlarDuran toplarda da etkili olurduk +1 gol atabilecek adam olurdu. Kaan - Berkan orta sahası da fena olmazdı.
Ya adamların savunması zaten kalenin 2 metre önünde. Kerem paşa 2 metrelik boşluğa 50 metreden top atmaya çalışıyor. 250m euroluk ekibin hücumuna bak.Yaw ben olsam Icardi'ye bile atmam. Adam zaten kosamiyor bir de extra 3 - 4 metre de uzagina atiyorlar
ortayı 3leyecek başka şansı yok.hem kerem hem de zaha'yı aynı anda nasıl kullanacak çok merak ediyorum
bu takımın sol kanat oyuncusu Zaha'dır, kerem'den nasıl katkı alacak bakalım
bugün bi ara zaha-angelino ikilisi sol bek, önlerinde kerem, böyle takılıyorduk ahahahah
şaka gibi yav
Belirli bir planın yoksa içeri şişirirsin.şu uzun top hastalığını bırakmamız lazım valla çıldırdım. Topu yere indirince pozisyon buluyoruz Zaha akıllıca içeri öldürücü paslar attı. Havaya dikeyim kime gelirse diye bişey yok. Havadan denersin tabiki icardi ile anlaşırsında sürekli olmaz arkadaş.
valla sadece kerem cabalıyor digerleride izliyorYa adamların savunması zaten kalenin 2 metre önünde. Kerem paşa 2 metrelik boşluğa 50 metreden top atmaya çalışıyor. 250m euroluk ekibin hücumuna bak.