Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala isim konuşuyor herkes

Takım 2 aydır ne çalıştı, naptı belli değil.

En formda oyuncunu da fenerli kankan eğlensin diye kaybettin

Gevşek ortam yaratırsan böyle sezonun ilk maçına herkes salarak çıkar, ciddiyet diye bir şey yok.
Seni ilk defa bu kadar karamsar görüyorum

Biz bitmişiz demek ki geçmiş olsun

yav talisca fln gelmez inş bjk

Maçın sonlarında kerem apoya uzun bir top attı. Hadi milyonda bir ihtimal gerçekleşti ve apo o topu yakaladi diyelim peki o topu kaleye sokabilme ihtimali milyarda bir falan midir?
şu uzun top hastalığını bırakmamız lazım valla çıldırdım. Topu yere indirince pozisyon buluyoruz Zaha akıllıca içeri öldürücü paslar attı. Havaya dikeyim kime gelirse diye bişey yok. Havadan denersin tabiki icardi ile anlaşırsında sürekli olmaz arkadaş.

Benim anlamadığım kapanan rakibe karşı neden bizimkiler paso defans arkasına şişirip durduk ki bugün en tehlikeli pozisyonumuz Icardi kafasıyla oldu o pozisyon öncesi sağ bölgede Boey-Barış-Oliviera 7-8 tane müthiş pas yapıp en sonda Oliveira müthiş kesmişti. Bizim ihtiyacımız olan budur verkaçlar, dar alan becerileri bir anda oyunu açıp boş alanlar yaratmak.

Kapanan takımları ya uzaktan avlarsın ya da hızlı pas çevirip başını döndürüp boş adama skor yaptırırsın. Uzaktan şutla gol atmamız şampiyonlar ligi yarı finalinde oynamamıza eş değer geçen sene en kritik maçta Midtsjö attığını düşünürsek bu sezon hangi maça denk gelir bilemem ama en fazla 1-2 maçta olur.

İcardi, Zaha, Angelingo, Torreira. Yedek kulübesinde oturttuk. Arkadaş çıkardığın kadro olmadıysa 2. Yarının başında at sahaya Zaha ve İcardiyi. Neyi bekliyorsun yahu. Bağıra bağıra gitti 2 Puan. Çok sinirliyim çok.

hem kerem hem de zaha'yı aynı anda nasıl kullanacak çok merak ediyorum

bu takımın sol kanat oyuncusu Zaha'dır, kerem'den nasıl katkı alacak bakalım

bugün bi ara zaha-angelino ikilisi sol bek, önlerinde kerem, böyle takılıyorduk ahahahah

şaka gibi yav
ortayı 3leyecek başka şansı yok.
Bir ara da kerem solbekte angelino ilerdeydi, hatta 3 dakika falan abdül forvet oynadı. Böyle takım mı olur yav.

şu uzun top hastalığını bırakmamız lazım valla çıldırdım. Topu yere indirince pozisyon buluyoruz Zaha akıllıca içeri öldürücü paslar attı. Havaya dikeyim kime gelirse diye bişey yok. Havadan denersin tabiki icardi ile anlaşırsında sürekli olmaz arkadaş.
Belirli bir planın yoksa içeri şişirirsin.

Ya adamların savunması zaten kalenin 2 metre önünde. Kerem paşa 2 metrelik boşluğa 50 metreden top atmaya çalışıyor. 250m euroluk ekibin hücumuna bak.
valla sadece kerem cabalıyor digerleride izliyor

oliviera insiyatif almıyor yan pascı olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt