Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo rashica gönderip tete ziyech alacaksa erden timur derhal istifa etsin büyük rezillik çünkü ergen eğlendiren bir kulüp değil burası kimse kafasına göre iş yapamaz

Beşiktaş elimize verdi çok net. Madem almayacaksın bu kadar sakız gibi uzatmasaydınız.

Erden timurun kurduğu yapı saçmalık, hic pesimist falan demeyin bana laf ederim, adam sadece yaşlı ve yıldız peşinde koşuyor, kesinlikle uzun vadeli bir iş yapma peşinde değil, hadi bu sene yirttik, seneye Cl olmayınca nasıl paramparça oluyoruz izleyin

puahah yav zaten baştan beri plan rashica degildi geriye yardım icin torreiranın yanına dinamik adam almaktı böylece rashicanın savunma gücünü ordan alacaktık sag tarafta ofans olacaktı. bu plan zaniolo ile planlandı haliyle o gitti tete alındı. tete bizim oyun stiline zaniolodanda daha uygun

Kimse şimdi çıkıp biz şampiyon kadro koruduk demesin.

İleri hattın karman çorman hale geldi orta saha aldın daha alacan kim nerde oynayacak belli değil. Geri 3lü bozulmadı diye sen takımını korumadın.

Ziyech al gel tüy dik. Herşey yıldızla çözülmüyor erden bey

Ziyech cidden sacmalik olur artik zaniolodan sonra ama hayirlisi olsun

Ziyech
Guendouzi
Ramos

Istiyoruz sanirim

Adam loca bile almak istiyormuş ama olur mu Ramos gelecek dertler bitecek oraya bir çilek daha çekeriz Ziyech bak kağıt üstünde muhteşem sahada rezalet...

Şöyle düşünmek lazım Rashica geçen seneki kadro da değil de 13.olan kadro da başarılı olurmuydu?Fark yaratan bir oyuncu degil yeri dolmayacak bir oyuncu hiç değil sadece faydalı oyuncu.

Gedson olayının bire bir aynısı. Şimdi diyeceklerki Rasica planlarımızda yoktu, taraftar yıllarca küfreder adam orada oynadıkça çıldıracaz, çok üzücü.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Erden baskan resmen guvendigim daglara kar yagdirdi valla. Buyuk hayal kirikligi yasiyorum

Zanyolo gitti rasika artik kesin bizde diye dusunurken bu çalim olacak iş degil. Bari turkiyeye gelmeseydi. Ama yanlis anlama olmasin rasika da suc bulmuyorum. Butun suç bu transfer isini yurutenlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt