Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezillik. Herifi 1,5 ay beklet, sonra Star istiyorsun diye ve hocanin aylardi istedigi adami kacir. Rezillik.

Beşiktaşlı arkadaş bile mutluluktan uçuyor kaç tane mesaj atmış onlar bile inanamıyor. Adamlar kimin faydalı topçu olduğunu biliyor sezon bittiğinde sorsak Icardi-Torreira-Boey-Rashica derlerdi.

Madem Rashica alınmadı o zaman genç bir Allrounder alalım Olmo tarzı 10 no ama kanatlarda da oynayabilen.

gitmiş bjkye
silmiş gs ile olan herşeyi

gedson 2 oldu!!!!

abicim şampiyon olan takımın önemli bir parçasını rakibine kaptıramszsın!!!

bunu yapamazsın!!!!

bu hem kulube hem taraftara hakarettir!!!!

bsşlıyacağım eyt sevdanıza şimdi!

erden timur sevdamı herkes bilir hayatda eleştirmedim hep korudum bu yaptığı burak elmaslık bir olay!!!
vallah gözümden düştü!
artık bende lafımı söylerim!

Valla buyuk hayal kirikligi yasadim. Yani erden baskandan beklemezdim bunu. Benim acimdan bugune yapilan butun dogrulari siler rasika calimi malesef

Adam seni beklemis bu zamana kadar, sende istiyoruz diyordun her seferinde. Simdi noldu da almadin. Hadi almadin gidip rakibine kaptirmak ne demek?
Gedson olayının bire bir aynısı. Şimdi diyeceklerki Rasica planlarımızda yoktu, taraftar yıllarca küfreder adam orada oynadıkça çıldıracaz, çok üzücü.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdilik geçen sezonun kemik kadrosundan- Nando- Abdülkerim- Victor - Boey- Lucas- Kerem- İcardi korundu, bir ihtimal Victor ayrılabilir sanırım sadece. Buradan Milot eksik olacak, onun ikamesi iyi seçilmeli diye düşünüyorum.

Rashica transferinde amacımız zaten tanıdığımız bildiğimiz gördüğümüz adam gelsin, kadroyu koruyalım mantığı değil miydi
Hoca çıkıp her yerde raşiti istiyoruz demedi mi , dedi..

Zaniolo'dan sonraki eleştirilerin birine bile katılmadım hatta herkesi engellemeye çalıştım ancak Raşiti de almaz üstelik beş parasız dediğimiz adamlara kaptırırsak hiç iyi olmaz ben söyleyeyim

Yani ben anlamıyorum bu yönetimi sende tutmuş adam çok iyi performans vermiş ne diye rakibine kaptırıyorsun neden her sene aynı saçmalığı yapıyoruz ben gerçekten anlamıyorum. Çok iyi transfer yaptı tinerciler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1692120116529.webp

Sağ kanadın sahibi bu çocuk artık.Üstüne transfer yapmaya gerek yok.Ziyech miyech istemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt