- 16 Haziran 2010
- 204.629
- 156.899
- 6.838
Yıldız sapıklığı var kurtulamıyoroz bundan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden başkana sallamanı yakıştıramadım.Al Ziyech'i de al boşa çıkacak, Ramos stoper, orta sahaya da Kross veya Modric al sana müthiş takım.
Gedson olayının bire bir aynısı. Şimdi diyeceklerki Rasica planlarımızda yoktu, taraftar yıllarca küfreder adam orada oynadıkça çıldıracaz, çok üzücü.Valla buyuk hayal kirikligi yasadim. Yani erden baskandan beklemezdim bunu. Benim acimdan bugune yapilan butun dogrulari siler rasika calimi malesef
Adam seni beklemis bu zamana kadar, sende istiyoruz diyordun her seferinde. Simdi noldu da almadin. Hadi almadin gidip rakibine kaptirmak ne demek?
Got kadar yer zaten hocam. Birak uyeligin bi ozelligi olsun.
Geçen sezon da öyleydi. Zaniolo-Rashica gitti, Zaha-Tete geldi.kanatsaray diye diye millet elimizde 3 kanat kaldı. zaha,kerem,tete… hiçbir de defansif katkısı yüksek oyuncular değil.
Daha öncede dedim hocanın istediği adamı almazlarsa yangına başlarım diyeErden başkana sallamanı yakıştıramadım.

Rashica transferinde amacımız zaten tanıdığımız bildiğimiz gördüğümüz adam gelsin, kadroyu koruyalım mantığı değil miydi
Hoca çıkıp her yerde raşiti istiyoruz demedi mi , dedi..
Zaniolo'dan sonraki eleştirilerin birine bile katılmadım hatta herkesi engellemeye çalıştım ancak Raşiti de almaz üstelik beş parasız dediğimiz adamlara kaptırırsak hiç iyi olmaz ben söyleyeyim
Daha yeni başladıkSu konuyu kapatin yavastan ya cekilmez hale gelmis yine