- 26 Ocak 2021
- 41.371
- 40.629
- 3.078
Hocayı yiyip illa birini getireceksek Nagelssman bosta conteye gerek yok yav.çare belli
conte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayı yiyip illa birini getireceksek Nagelssman bosta conteye gerek yok yav.çare belli
conte
8+3 yerli nasil olacak baska turlu.Kale neden transfer
Yok ki bı musiala'mız
Kamada neden yerli üstadKamada efsane olurdu yada ne yapip edip ilkayi alacaklardi bir tasla iki kus hem yerli hem unlu hem topcu.
Sen asıl yarın fener 5 atınca gör curcunayiUyku tutmuyor. Defansta yapılan saçma sapan pas hataları. Hücumda bir türlü ayarlanamayan pas şiddetleri. Ne izledik biz? Bugün Hatay olsaydı 3 atardı bu Kayseri’ye.
Hayır Berkan koşuyorKaan Ayhan şu Berkandan bin kere daha iyi oynar şu orta sahada. Koşuyomuş, aklını kullan topu koştur rakibi koştur
Fener isterse 15 atsın biz top oynadıktan sonra bir önemi yok. Onlar bir yerde mallık yapıp yine dağılırlar. Ama biz ne oynuyoruz belli değilSen asıl yarın fener 5 atınca gör curcunayi
Bide şu jimlastikçiler Talisca falan açıklarsa of off offSen asıl yarın fener 5 atınca gör curcunayi
Muslerayı zaten kesmezdim bugun iyiydi yine. Angelinoyu da oynatmamazlık yapamayız ama oynatmayacaksak madem neden aldık yani işin özü bu kadro olusumunu bir an önce çözmek gerekiyor. Gerekirse farklı dizilisler ile denenebilir vs oynatma durumu bilemiyorum artık nasıl. O her istedigi alınan hocanin sorunu artık bir noktada.Baska turlu bir cozum yok. Muslera'yi kesmeye kimsenin cesareti yok.
Sen nasil bir kadro yapardin?
Ilkay icin dedim gundoganKamada neden yerli üstad
Linçlesinler. ŞL'ye gidemezsek görürüz kimi linçliyorlar. Kayseri'ye takılan takım Molde'ye neden takılmasın? Güven vermedi. Bir sezonu geçti, hala kafasında işleyen bir şey oturtamamış. En son Fatih hoca ile Torrent böyle çaresiz çaresiz maçı izliyordu.Okan hocamın sempatizanları sabah uyanıp bizi linclicek)
okan hocanın sucu yok daha 1 ay once burda okan hoacnın 2 sene kredısı var dıye dolasan arkadaslar vardı
Aynen ya bende en çok ona kıl oldum, yahu az bişi heyecanlı ol, sanki karşısında City falan var sus pus korkmuş bir suratla maç izliyorLinçlesinler. ŞL'ye gidemezsek görürüz kimi linçliyorlar. Kayseri'ye takılan takım Molde'ye neden takılmasın? Güven vermedi. Bir sezonu geçti, hala kafasında işleyen bir şey oturtamamış. En son Fatih hoca ile Torrent böyle çaresiz çaresiz maçı izliyordu.