Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki bı ara bizimle adı geçiyordu. Zenit istiyormuş.

Baska turlu bir cozum yok. Muslera'yi kesmeye kimsenin cesareti yok.

Sen nasil bir kadro yapardin?
Muslerayı zaten kesmezdim bugun iyiydi yine. Angelinoyu da oynatmamazlık yapamayız ama oynatmayacaksak madem neden aldık yani işin özü bu kadro olusumunu bir an önce çözmek gerekiyor. Gerekirse farklı dizilisler ile denenebilir vs oynatma durumu bilemiyorum artık nasıl. O her istedigi alınan hocanin sorunu artık bir noktada.

Okan hocamın sempatizanları sabah uyanıp bizi linclicek:))
Linçlesinler. ŞL'ye gidemezsek görürüz kimi linçliyorlar. Kayseri'ye takılan takım Molde'ye neden takılmasın? Güven vermedi. Bir sezonu geçti, hala kafasında işleyen bir şey oturtamamış. En son Fatih hoca ile Torrent böyle çaresiz çaresiz maçı izliyordu.

Taliscanın arabistan krallıgından buraya geleceginin kaynagı ne oldu yine kim bir kuyuya tas atti?

Bein1'de maçın tekrarı var dk 67 neyse berkan'ın tekte birakamadigi pozisyonu izleyeyim de bir daha söveyim.

bjk inşallah alır taliscayı

yoksa fb şampiyonluğu bu sene gelecek gibi

bjk güçlü olsun

biz olamıyorsak onlar olsun

yalnız kaç haftadır kerem 10 numaraya kayar, zaha ile aynı anda oynatırız, herkes şans bulur sınıra takılmayız derken daha ilk maçtan bu takım böyle oynayamaz, yabancı sınırını ne yapacağız noktasına gelmek de trajik oldu.

Linçlesinler. ŞL'ye gidemezsek görürüz kimi linçliyorlar. Kayseri'ye takılan takım Molde'ye neden takılmasın? Güven vermedi. Bir sezonu geçti, hala kafasında işleyen bir şey oturtamamış. En son Fatih hoca ile Torrent böyle çaresiz çaresiz maçı izliyordu.
Aynen ya bende en çok ona kıl oldum, yahu az bişi heyecanlı ol, sanki karşısında City falan var sus pus korkmuş bir suratla maç izliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt