Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altda ki yorumlara bak bi iki kişi hariç isteyen yok hocayı
herkes herşeyin farkında

Kaybettigi tek derbi bjk maçıydı geçen sene . Gereksiz yükleniyoruz eze eze büyük maçları kazandık . Bu adam başakla manuyu ezdi cl de . Yüklemelere ve yeni transferlere veriyorum ama eleştiri yapmamız onun yararına olur . Gitsin demek saçma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine şampiyonluğa oynarız, şampiyon da olabiliriz. Ama geçen sene şampiyon olan kadro üstüne maalesef yanlış bir kadro planlaması yapıldı. Bu çok açık. Eksik olan mevkilere oyuncular gelir, özellikle orta sahaya. Orası da isim olarak toparlar ondan şüphem yok ama kadro planlamamız son derece saçma oldu.

Zaha - Tete - Zaniolo - gelirse Rashica - Kerem - Barış - Yunus - Yusuf - Morutan - Mertens - Halil - Bakambu - Icardi - gelirse yeni no10

Birbirinin kopyası , kimi yedek bıraksan sıkıntı olacak 14-15 adamla doldurduk hücumu. 8-9 tane adam rahatlıkla döndürebilirdi oysa ki hücumu. Yusuf ve Morutan dışında kolay kolay vazgeçebileceğin adam yok.

Zaha’ya Tete’ye girene kadar geçen seneki kanat rotasyonunu korusak ve mermi gibi 6-8 ve 8-10 oynayabilecek 2 oyuncu ilave etsek saha güçlü olurduk. Hala bu tarz iki oyuncuyu alabiliriz tabiki, arayışlar vardır mutlaka ama işin sonunda minimum 30 kişilik kadro oluşacak gibi duruyor. İstersen 100 maç yap senede, böyle geniş bir kadronun hiçbir anlamı yok. Kadro istikrarını yakalama ihtimalin yok böyle bir oyuncu havuzu ile ve o istikrar sağlanmadığı sürece de seri galibiyetler mümkün değil geçen yıl olduğu gibi.

City, Arsenal, L’pool, Newcastle, Real, Barca vb en büyük en paralı takımlar 18-20 oyuncudan oluşturuyorlar rotasyonlarını. İlave oyuncu alacak paraları olmadığından değil herhalde.

Bu sene bunun sıkıntısını çok yaşayacağız. Keşke en iyilerden oluşan daha dar bir rotasyona sahip olsaydık. İnanılmaz kadro fantezileri izleyeceğiz gibi duruyor bu sezon.

Biraz Muslera ve biraz Boey dışında da bireysel olarak istikrarlı iyi performans veren adam şu an için yok gibi takımda. Performanslar elbet yükselir ama kadro istikrarı oluşturamadıktan sonra ki bu rotasyonla çok zor olacak, performans istikrarını yakalamakta zor olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam haklisin renkdas ama Zaniolo-Yunus-Morutsan-Yusuf zaten gidecekler cok buyuk ihtimalle. Ayrica, kanatlarla forvetleri ve ortasaha yardimcilarini bir arada toplamissin. Bu denklemde tek ekstra olan Tete onunda durumu gidecek isimler sonrasi anlasilacak ya da oyun planinda.

Oyuncularin bireysel durumu ve performansi ise hoca/teknik heyetin tasarrufunda ve bunu elestiriyoruz zaten. Ancak ilk nokta pek aciklayici olmamis.

Kaybettigi tek derbi bjk maçıydı geçen sene . Gereksiz yükleniyoruz eze eze büyük maçları kazandık . Bu adam başakla manuyu ezdi cl de . Yüklemelere ve yeni transferlere veriyorum ama eleştiri yapmamız onun yararına olur . Gitsin demek saçma

Manu'yu ezdigi falan yok. Abartmamak lazim. Ancak, gonderelim gitisn demek de cok cok cok yanlis su asamada

Müsterih Olun Renktaşlar, Takıma ve Okan Hocaya Güvenin. Bu sene yine Şampiyonluğun En Büyük Adayıyız Evelallah Şüpheniz Olmasın.
Evet En Eksik Bölge Orta saha, Torreria olmayınca ne top süpüren var ne rakibi ısıran var ne oyunu kuran var. Oraya oyuncu alınmaması yönetime - yazar ama güvenin tam orayada hepimizin okeyleyeceği bir transfer gelecektir.

Kısaca 1 maçla tüm sezonun özeti çıkmaz. Takım otursun 2-3 maç üst üste aynı kadro çıksın sizin o zaman görün FİŞEKK FİŞEEEEK.. iyi geceler 😴

Manu'yu ezdigi falan yok. Abartmamak lazim. Ancak, gonderelim gitisn demek de cok cok cok yanlis su asamada
2-1 lik manu maci basaksehir ustunluguyle gecmisti ezdi diyemeyiz ama iyi oynamisti o gun takim zaten. Gecisde pek sıkıntı yok cok iyi o konuda set olusturamiyor mu olusturmak mi istemiyor bilmiyorum hocanin illa bir sıkıntısını arıyorsak burada.

Müsterih Olun Renktaşlar, Takıma ve Okan Hocaya Güvenin. Bu sene yine Şampiyonluğun En Büyük Adayıyız Evelallah Şüpheniz Olmasın.
Evet En Eksik Bölge Orta saha, Torreria olmayınca ne top süpüren var ne rakibi ısıran var ne oyunu kuran var. Oraya oyuncu alınmaması yönetime - yazar ama güvenin tam orayada hepimizin okeyleyeceği bir transfer gelecektir.

Kısaca 1 maçla tüm sezonun özeti çıkmaz. Takım otursun 2-3 maç üst üste aynı kadro çıksın sizin o zaman görün FİŞEKK FİŞEEEEK.. iyi geceler 😴
Yönetime hic bir sey yazmaz istedigi her oyuncu aliniyorken.

Ezdi demek istedigim 2 0 bitti maç finito cokare resultente importente si ?

Anadolu takimi taktigi ile oynatmisti maci da izledim cunku. Bizim fenevi deplasmanda yendigimiz taktigin benzeri iceride bile benzer takti son mac. Ben bunu Okan hoca gelmeden ya da adi yeni ciktiginda yazmistim cok onemli bir basarisi yok diye, bu benim kendi gorusum bana gore yeterli seviyede degildi bize geldiginde. Bu gorusum henuz hala sabit cunku zaten TSL kazanmisti. Bizde ne yapacagi bu sene belli olacak ancak arkasinda da durulmali cunku hoca onemli bir olgu, hemen harcamak noktasinda biraz daha temnkinli olmaliyiz karsimizdaki Torrent vs degilse tabi.

Ben hala spikerin maç öncesi takımlar sahaya çıkarken "futbol oynamak için ideal bir zemin" gibi bir şey demesine takığım... Yalçın Çetin'i de severim aslında ama yani dalga geçmesinler insanlarla...

Ben hala spikerin maç öncesi takımlar sahaya çıkarken "futbol oynamak için ideal bir zemin" gibi bir şey demesine takığım... Yalçın Çetin'i de severim aslında ama yani dalga geçmesinler insanlarla...
Tas saha olmadikca onlara gore hep oyle yav neye sasırdin ki.

Anadolu takimi taktigi ile oynatmisti maci da izledim cunku. Bizim fenevi deplasmanda yendigimiz taktigin benzeri iceride bile benzer takti son mac. Ben bunu Okan hoca gelmeden ya da adi yeni ciktiginda yazmistim cok onemli bir basarisi yok diye, bu benim kendi gorusum bana gore yeterli seviyede degildi bize geldiginde. Bu gorusum henuz hala sabit cunku zaten TSL kazanmisti. Bizde ne yapacagi bu sene belli olacak ancak arkasinda da durulmali cunku hoca onemli bir olgu, hemen harcamak noktasinda biraz daha temnkinli olmaliyiz karsimizdaki Torrent vs degilse tabi.

Marco roseyide elemişti sanırım ama bugün bayerni 3 leyen hocayı

Renktaş bu ortasaha oyuncularıyla zanioloyu oynatamassın . Kapanan takımlara karşı torreira ve parades olsa oynatırdın

renktaş oyun kurgusunu vs. ona göre kurgulayacaksın artık bir şekilde.Düzgün bir hoca olsa öyle yapar zaten.Zaniolo'nun Okan'dan daha fazla şampiyonluk alma şansı var tek başına.İlk Zaniolo'yu yazıp ona göre kadro kurması lazım.

renktaş oyun kurgusunu vs. ona göre kurgulayacaksın artık bir şekilde.Düzgün bir hoca olsa öyle yapar zaten.Zaniolo'nun Okan'dan daha fazla şampiyonluk alma şansı var tek başına.İlk Zaniolo'yu yazıp ona göre kadro kurması lazım.
Zaha icardi zaniolo 4-3-3 mü diyorsun kerem gitti o zaman bununla beraber taça 3 yerli den angelinoda demirbay, abdulkerim,kazim oluyor muslera kaleyi bırakmaz bırakmamalıda

orta sahan zayıfsa iyi futbol yok. merkezin kadar güçlüsün.

oyun kurulumu, tempo, atak devamlılığı, kilit pas, geçiş savunması, set oyunu, sahipsiz top kazanımı vsvs. bütün bu parametreleri merkez oyuncuları besliyor.

zaten orta sahada ikili oynuyoruz sayıca eksiğiz, üstüne bu isimler berkan/x olunca oyun kilitlenip kalıyor.

kanada değil zaha istersen neymarı getir 20 metreye pas atamayan orta sahalarla oynadıktan sonra neye yarar?

Zaha icardi zaniolo 4-3-3 mü diyorsun kerem gitti o zaman bununla beraber taça 3 yerli den angelinoda demirbay, abdulkerim,kazim oluyor muslera kaleyi bırakmaz bırakmamalıda
evet net öyle diyorum.Angelino'nun gereksiz olduğunu baştan beri söylemiştim zaten.İyi oynayan bekimiz varken ve yabancı problemimiz varken gittik maliyetli bek aldık.Rotasyona birini alıp geçecektik yani.4-3-3 yapıp Kazım,Abdül,Demirbay'la oynamak lazım.

takımdaki maçın 60tan sonrasındaki yorgunluk dikkatinizi çekti mi? baya baya kayseri rahat rahat top yaptı bi ara bizimkiler yürüyor gibiydi sanki, yükleme ve 3-4 gün önceki avrupa maçının etkisi herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt